Duygu_aslann Kizlar 25 haftaligim midem aksamlari cok yanıyor gaviscon verdi doktor ama ise yaramıyor yudum yudum süt iciyorum bi nebze hafifletiyor. Benim gbi olanlar var mi kacinci hafta basladi yanmalariniz.
merve-shnbs Duygu_aslann nexium kullan kesinlikle beni bir o rahatlattı :( 28 olduk hala aynıyım hiç değişen birşey yok mide yanmasından uyuyamıyorum ilaç içince yarım saate geçiyor
ipek_94 Duygu_aslann 28. Haftadayım aksam 22:30 gibi içtim gaviscon ve suan saat 01:30 mide yanmasıyla uyandım ölüyorum gaviscon maalesef çok az kesiyor o yüzden doktor günde 4 kere yazdı ama yetmiyor uyuyamıyorum mide yanmasından çok kötüyüm doğuma kadar sürecek böyle diyorlar 😔
mrbld Haftamdayım bikaç gündür var mide yanmam. Baharatsız, olabildiğince sade sebze çorba salata agırlıklı ve normalden az porsiyonda beslenince rahat ettiğimi fark ettim, yine yanmam var ama cok hafifledi böyle
Duygu_aslann mrbld sizin haftalarinz da cok normal :)) benim 2.gebeliigim kızım da 32den sonra baslamisti. Bu oglan beni bitirdi mide bulantilarim daha yeni bitmisti🤣🤣