Vahidesen_26 Merhaba Sevgili Anneler perinatoloji için muayene olan anneler var mı acaba.? Ben bu zamana kadar randevu bulamadım şuanda 21. Haftalığım acaba perinatoloji için muayene edilebilir miyim.? Bilgisi olan anneler yardımcı olabilir mi acaba.?
Busra333 Vahidesen_26 merhaba canım devlette mi olacaksın ? 21. Hafta tabi ki olabilirsin hatta ben 20. Hafta gittim 26. Hafta tekrar gittim doktorum tekrar istedi prensip olarak tekrar istiyormuş gebelerden
2melekannesi_ Vahidesen_26 detaylı ultrason için diyosunuz sanırım önce kadın doğum doktorunun kayıt açması lazım randevu için sonra mhrs uygulamasından takip edin saat 16.00 da randevular açılıyor tam o dakika girin alın hemen bitiyor yoksa
Woman3535 Zaten 18-22 hafta arasında değil miydi ? Sık sık arayın 182′yi 15 günü aştığı için randevu veremiyoruz dediklerinde hangi gün aramam lazım diye sorun mhrs uygulamasından da takip edim
Sumus 182 den randevu almanız lazım ama ilk başta sizi kadın doğum yönlendirmesi lazım size yeşil alan açılırsa perinatoloji bölümüne muayene olabilirsiniz
Vahidesen_26 Sumus evet onun için salı günü gidicem doktor yönlendirdi ama sistemden açmamış malesef nasıl doktorsa işte..
Vahidesen_26 Busra333 evet devlette olucam inşallah kısmet olursa özel de sordum en uygunu 1000 tl ye yapıyor 😔
Vahidesen_26 ElifGuven senin dediğin canım detaylı ultrason ama bnm dediğim perinatoloji bebeğin iç organlarını detaylı incelemesi oluyor o da en ucuzu 1000 TL
Gktrkzbn2020 Kadın doğum doktorunun yönlendirmesi onlarında yeşil alana kayıt etmesi lazım öyle randevu alabilirsin. Ben 12.haftadan beri perinatolojide kontrol altındayım