Orticci Merhaba doğuma yakın malum perine masajına başlıyoruz biz birkaç defa denedk eşimle ama sonradan çok can yakmaya başladı kolay şekilde ilerleyemedik canım çok acıyor sizinde öyle mi öneriniz var mı daha kolay acısız olması için
Aslhn12 Orticci canım perine masajı için yağlar var satılıyor (bence gerek yok ) zeytinyağı ya da badem yağıyla masaj yaparsan acımayabilir. Kuru kuru acır çünkü normal olarak
iremcimen Orticci Aynanın karşısında kendin denesen bir de çünkü acımaması lazım. Ben ilk gebeliğimde kendim ayna karşısında yaptım hiç acı hissetmemiştim zeytinyağ kullanmıştım uygularken..
Suleasyaa Bende yapmaya başladım ama agri falan hissetmiyorum nasıl yaptığınızı bilmiyorum fazla mı içeri ilerletiyorsunuz parmaginizi acaba yada fazla mı baskı uyguluyorsunuz. Bir yag ile yapıyorsunuz değil mi ?
Orticci aliyeozdemirr doğumu kolaylaştırmak için doğuma yakın yapılıyor pelvik kasları genişlesin normal doğumu kesisiz dikişsiz olsun diye derler
Orticci Perine masaj yağı ile yapıyoruz eczaneden aldık doktor önerdi , yani doktorun gösterdiği şekilde yapıyoruz yarım ay şeklinde ama bikaç defadan sonra canım çok acımaya başladı 39 haftamdayım bi alakası varmı dır