Linam6868 Munire20 3 ekim 9 gün kaldı doğumuma 2 hafta önce 3200 du dün 2800 dedi dktr gelişmemiş hafatsina göre dedi uzuldum sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ama insan ister istemez üzülüyor bide ultrasondan ultrasona fark var 38+5 haftalık hamileyim
Munire20 Linam6868 evet herşey sağlık canım kilosu boyu posu ö değil sağlıklı olsunlar daaa sıkıntı yok hastası geride yok önde yok söyle yok böyle ilk gelen şey sağlık ben zaten ne kilosu ne de haftası önemli benim için olan sadece sağlıklımı tek sorduğum soru bı
Ilkim_34 HumamMuamma13 suyum gelmişti açılma sadece bi cm ti suni sancı aldım baya o yüzden biraz zor geçti
Linam6868 Munire20 Sağlıkla kavusalim insaAllah hepimiz evlatlarımıza ❣️ Kızım 37+1 doğdu kilosu 2550 çok şükür şimdi 2 yaşın da Rabbim esigersin herkesin evladiyla birlikte benimkini de çok şükür simdik sağlikli
EsraKMR busra1485 adet tarihinimi yanlıs hatırlıyorsun acaba brnimde son adet tarihim 28 ekim gecen gittim kontrole 2450 cıktı kilosu
busra1485 EsraKMR 25 Ekim benim son adetim yoo yanlışlık da yok doktor aşırı fazla kilosu da suyu da her an doğabilir dedi sekerdenmis galiba şekeri 0la dedi
Gul76 Munire20 7 ekim son adet tarihim 13temmuz gozukuyo dogumum 38+1haftaligim suan en son 3 gün önce konrtrolum vardi bebegimin kilosu 2900 dü