Ilkim_34 Gupssse bebegim cok zayıf doğduğu için biraz zor oluyor 2450 gram doğdu doğum sırasında da biraz dikişlerim olduğu için zorluyor ama onu kucağıma aldım ya herseye deger
Gupssse Ilkim_34 olsun kilosunu dert etme sağlıklı olsunlar da sonra zaten tosun olurlar;)) sen de ins çabucak toparlarsın cnm;)
Ilkim_34 Gupssse sagol canim inşallah darısı herkesin başına inşallah sağ salim kavuşursun inşallah sende bebeğine ❤
Aysehuma_33 Munire20 8 Ekim benimde 15 temmuz son günümüz 37 haftada 3 kiloydu burdakileri okuyunca üzüldüm benimki zayıfmı😔
busra1485 Munire20 o batma hissi bende şimdiden var bazen yürüyemiyorum bile ağrı batma hissinden bel ağrısı zaten gece gündüz mahvetti beni son haftalar nasıl olacak simdiden böyleyse ya
Emofoise Eylulunannesiii kuzum benim şekerim yüksek tansiyonum 14-4 yada 7-3 gibi saçma sapan hallerde bebek gelişimine göre erken alırım dedi
2baby1mom Munire20 merhaba 👋 15 Ekim son adet tarihim bebeğim 35+2 de 3411 gr. Çıktı şuan 36+6yız yarın Allahın izni ile doğum gerçekleşecek 🙂