Haticetturan Merhaba; Hastahane de doğum yapan yada doktor ismi , hastane ismi ve ücretleri paylaşacak varsa çok sevinirim.
gurbetcikizii Haticetturan ben gitmiyorum ama etimesgutda a life 7500-8000 tl ye yapıyor doçeny doktora
Asiaveannesi Haticetturan A Life Hospital da yapacağım. Ebru Biberoğlu hocada. Fiyat 8.000 lira tuttu bizimki. Haatanede hocada çok başarılı bence.
Mom7272 biyologelif doğum paket fiyatıdır. Benden sana tavsiye direk hastaneye gitme hastaneye gidersen bu virüs döneminde hep hastaneye gidip randevuların orda geçer ve cogu hastanede babayı içeri almıyolar odaya. Klinik üzerinde çalışan dogum uzmanları var anlaşmalı hastanelerde dogum yaptırıyorlar hep kliniğe gidiyorsun muayene sadece dogumda hastanedesin en azından hastaneyi solumamış oluyosun 9.ayın sonuna kdar.
Haticetturan Sayfayı yeni öğrendigimden geç dönüş sağlayabildim. Aslında hem doktor hem de hastahane önerisi istiyorum . Şuan Medical Park Bülent yirici ye gidiyorum ama çok pahali testler vs
ftmprnc Haticetturan merhaba ben Ortadoğu hastanesi Günel Aliyeva hanıma gidiyorum gayet memnunum sınırsız muayine ve rutin gebelik kontrolleri kısacası 7500 TL ye anlaştım şu an 13+4 haftaliğız 🥰