ikimelekannesii22 Mutfaktaki duvarımda küçük solucan gördüm kızlar şok oldum nerden geldi bilmiyorum baska varmı bilmiyorum ilk kez gördüm napmam lazım nerden gelmiş olabilir çok huylanırım böyle şeylerden aşırı rahatsız oldum 😔
[silindi] ikimelekannesii22 kesin bakliyatlarina bak. İlk sene benimde başıma geldi her yerden çıktılar. Ama artık yazın başında hemen bakliyatlarimi buzdolabına atıyorum çok şükür gelmiyorlar. Onlar bı sure sonra kelebek oluyor minik bakliyat kelebeği Allah onları kahretsin 🤯🤯🤯🤯
Zeynepnurr ikimelekannesii22 kesin bakliyatlardandır hava o kadar sıcak ki hemen kurtlanırlar ben yaz kış buzdolabında muhafaza ediyorum hele pirinç o kadar çabuk kurtlanıyo kiiii🤮
Prensesannesi44 ikimelekannesii22 kızların dediği gibi bakliyatlarında gelmiştir bende de olmuştu dolabın köşesine bile giriyorlar 😒😒
FeriDee ikimelekannesii22 bi yerde bişey kurtlanmıştir bozulmuştur hemen bulup onu yok edin yoksa ürerlerse baş edemezdiniz bnimde basıma gelmişti
ikimelekannesii22 Prensesannesi44 Zeynepnurr Selver90 kızlar saklama kabına koyarım hep baliyatları yinede bozulmuş olabilirmi evim cok sıcak
Zeynepnurr ikimelekannesii22 farketmiyo canım soğuk yerde muhafaza etmen lazım bu sıcakta kurtlanması çok normal cam kavonozda bile olsa kurtlanır
Prensesannesi44 ikimelekannesii22 aynen cam da olsa oluyo yazın çok bakliyat almamak lazım bittikçe alınsa daha iyi