AysenurAsel8046 Mom0891 aaa evet defne ismi cok guzel benım de aklımda bulunsun 🥰😀 bence defne yada ipek ♥️ eger üçü arasındaysanız
Esraa_mommy mhbbbera birçok kaynakta farklı belirtiliyo cenneteki hurma fidesi diyen var hurma ağacı diyen var anlamından çok kulağa hoş gelişinden dolayı sevmiştik biz anlamı araştırınca vazgeçtik ☺️
Sedatopdas mhbbbera bende kizima LİNA ismini vericem dogumuma cok az bi zaman kaldi. Lina cennetteki hurma agacinin ismi ayni zamanda cok bereketli bir meyve. Kurani kerimde hasr suresinin 5. Ayetinde geciyor :)
LawyerEce mhbbbera Lina, eski yunan da olimpiyat oyuncularında kazananlara verilen, zeytin ağacı dallarından elde edilen tacın adıdır. Arkadaşlarım bahsettiği hurma ağacı ise ‘Line’ yanlış yönlendirilmeyin.
Serap_ahmet Sinemmert bende Eylül koyacaktım ama milletin yüzünden soguttular beni eşimin nenesi sen koyma ismi babası koysun sanki benim hakkım yok ama Eylül koyarım inadına
Yasemiiin Aslie Ahsen, hüma, elizan, zümra, nare, mihra, alya, elisa. Bende birsürü buluyorum ama o kadar güzel isim var ki asla karar veremiyorum sizceee🥰🙈
Zeyyyn Yasemiiin Ahsen güzel beğeniyorum ben kuzenımde var diye koymak istemedim Almira koyacağız inşallah
Olyb Sedatopdas Kur’an-i Kerim’in Haşr. Suresinde geçen kelime Lina değil, Line. Line hurma fidesi demek, ama cennetteki hurma fidesi falan değil.
Esraa_mommy mrsflowers hurma ağacı anlamına geliyor ☺️ Benim duruya daha bi içim ısınmıştı o yüzden eşimle o isimde karar kıldık ama linada kulağa çok hoş gelen bi isim
ummuhancelik Afra koyacağız inşallah 😊 el değmemiş tertemiz toprak ve namuslu iffetli kadın anlamına geliyor 🥰 Afra olmasaydı Serra ve Nisan düşünmüştük, Serra ayette geçiyor genişlik bolluk iyilik anlamına geliyor, Nisan da bildiğimiz ay ismi 😄😍
Sedatopdas Olyb bilemiyorum ben kendim bizzat bi hocaya sordum kendisi kurani kerimden acti yorumladi zannimca onlar kadarda cok bilmiyoruz tesekkur ederim