Songunler Yumurcakk 4 cm ile yatisim yapildi direk zaten lavman mi diyolar ne ondan veriler gir tuvalete yap diye yaptim 10 dk sonra tuvalete kactim direk 😂 o sekilde bağırsakları bosaltiyolar ki dogumda bi kaza cikmasin😂
Gmz41 Yumurcakk Evet işte aynısı bende de başladı bu akşam neden oluyor acaba bebek kanala falan mı girdi ki 🤔
Munire20 Ys35 ben Son adet tarihine göre bakıyorum gebelik hesaplamada 22 Temmuz deniyor doktorum da aynısını dedi ama bence 22 temmuza kadar doğururum bu gidişle öyle düşünüyorum 😂
AESahin Yumurcakk aynı hafta aynı hisler sanki çıktı çıkacak özellikle tuvaletim birikince yaptığı baskı sancılı ve kötü başı da slgumckanalinda baya o her an gelecek gibi 🧐😄
Yumurcakk AESahin büyük abdeste cıkınca ınsan tuvalette bebek cok baskı yapıo ıgneleme fln korkuosun ıkınmaktan😂 ttuhaf
AESahin Yumurcakk evet ben bide alaturka kullanıyorum aşırı baskı ve ağrı oluyor dogursak ta kurtulsak bea🤪😄
Yumurcakk AESahin alaturkaya nasıl dizini büküosn ya bnm dizler bükülmüo son 4 aydır bi eğilsem kalırm öyle kesin 😂 insallah canım son ayımız🤲🏻😘
AESahin Yumurcakk klozet bozuk olunca mecbur ama yani 1 hafta doguramazsam eve en yakın petrole gideceğim artık,😂😂😂