1blgn1 Anne yanı sepet beşik kullanan, kullanıp da memnun kalan, memnun kalmayan, aman bir yakınım aldı da şöyle böyle diyor diyen, gören duyan herkesi bu kıza fikir vermeye davet ediyorum☺️🥳 Çünkü asla anne yanı beşik seçemiyorum🥴
Zyneepemree 1blgn1 bende sepet beşik aldım henüz kullanmadım ekimde kullanacağım inşallah oda yapacağım için öyle ahşap beşik tercih etmedim odalar arası dolaşması kolay olsun istedim deneyip göreceğiz ☺️
Elifdikel 1blgn1 ilk kızımda aldım sepet beşik şimdiki aklım olsa almazdım yatacagi süre sadece dönene kadar tahmini 5 6 ay Park yatak alırdım bn
aslanreis 1blgn1 yaşına kadar yanınızda kullanıslı olur ben kızımda kullandım rahatta ettim cünkü odasına götürüp yatıramıyosunuz ilk etapta hem yanınıza alısmıyo hem gözünüzün önünde oluyor ben rahat etmiştim bebek düşünmüyorum diye arkadasıma vermiştim sakla samanı gelir zamanı ben sepetsiz kaldım simdi😂
1blgn1 Zzeynep1☺️benim ikinci gebeliğim. 4,5 yaşa kadar kullanılabilecek büyük bir beşiğim var çocuk odasında oğlumun beşiği çok memnun kalarak kullandım. Ama yatak odamda o kadar alanım yok. Allah kısmet ederse benim 2 numara dogunca ikisini aynı odada yatıramam belli bir süre. Mecburen ufak bir beşiğe ihtiyacım var ama dediğim gibi karar veremedim oğlumda kullanmadığım için bi sorayım dedim aklımdaki ilk model sepet beşik🥲
1blgn1 Elifdikel büyük beşiğimiz var çocuk odasında ama yatak odamda o kadar alanım yok. 2. Bebeğime hamileyim ilk etapta ikisini aynı odada yatıramayacagım için o yüzden anne yanı ufak birsey bakıyorum. Neden memnun kalmadınız az süre kullanılması dışında başka bir sorunu var mıydı😊
1blgn1 aslanreis 😁😁 teşekkür ederim dönüş için bende ilk bebeğimi yanıma almadım dogunca direk odasında yatırdım. Yatak odası ve çocuk odası dipdibe oldugu için zorlanmamıştım. Ama şuan 2. Hamileliğim mecbur ihtiyaç dogdu. İlk zamanlar ikisi aynı odada malumunuz zor olur minişim kreşe gidiyor uykusunu alması lazım🥰 aklımdaki ilk model sepet beşikti, umarım sizin de arkadaşınız akıl edip sepetinizi geri gönderir de almak zorunda kalmazsınız😂
DeryaEyll aslanreis 🤣🤣🤣🤣 bende bebek düşünmüyorum diye park yatağı mama sandalyasesi vs ne varsa eşimin kuzenine verdim bir ay sonra gebeliğimi öğrendim sağlık olsun onun nasibiymiş
Elifdikel 1blgn1 az kullanilmasi dışında bir sıkıntım olmadı bizimde kızımın kendi odası vardı kızım 8 aylık dönmeye başlayınca odasını öyle ayırdım şimdi ikinciue hamilelyim onu da ilk etapta evde var sepet beşik onda yatıraxgim masraf olmasın diye ama yeniden alsaydım park beşik tercih ederdim
Burcuaakyool 1blgn1 anne yanı aldım sallandığı ıcın geceleri sallıyordum gıcır gıcır ses yapıyor gece yarısı rahatsız oldum kaldırdım sepet aldım çok derın olduğu ıcın yatarken bebegı goremıyordum 😂 merak edıyorsun kustumu uyudunmu uyandımı suratı kapandımı dıye en sonunda onun odasındakı besıgını yanıma getırdım gayet konforlu 😂 çok kullanışsız ufak beşikler
1blgn1 Burcuaakyool büyük beşiğimiz yatak odamıza sığsa bende almazdım yoksa çok güzel beşiğimiz var ama profilime bakarsanız mecburen almam gerekiyor🤗
aslanreis 1blgn1 yok kız nerdee bide öyle malını düzgün kullanan biride degil istemem oyüzden kızımın beşiği var yatak odasındada yerim var onu getirmeyi düşünüyorum bakalım
Minigimm0611 1blgn1 Ben 7-8aya kadar oda yapmicagım için yanımda yatırmak istediğim için sepet beşik aldım. en fazla okadar yatırabiliyormusuz zaten bile bile aldım yani. Ayrı oda yapcam uzun süre yatsın diyorsanız sepet almayın.
aslanreis DeryaEyll öyle kısmet onlarınmış demekki sağlık olsun bizim bebişlerinde nasibi başka demekki 😊
emiras59 1blgn1 Meltem smart bambino anne yanı beşiğe bakın derim çok beğeniyorum ben onu indirim olsa daha iyi olur tabi biraz pahalı 😇
Kubbbraa Kizlaaar kesinlikle park yatak candır hayat kurtaricidir şiddetle tavsiye ediyorum. İlk çocuğum süslü püslü sepet besik illada diyenler bende öyle diyordum 4 ay yattı sadece ve park yatak aldık iki kademesi var bebek kısmı üstte duruyor biz başta öyle deneyelim dedim baktık yatagi cok sallıyor cok hareketli indirdik yerr kadar ayarı vede cok memnun kalmıştık büyüdüğünde içine oyuncak doldurup temizlik yspiyordum tutunup ayağa kalktığı zaman bile içinden çıkamıyorlar bu arada korumalı fileli filan renk renk var şimdi her markanın evet cok şık durmuyor ama işlevi önemli 😀😀
Darling_04 1blgn1 sepet beşik aldım ilk 6 ay iyi ama sonrası tutunup kalkma olayımda çok riskli ayrıca büyük oluşu gereksiz emzirme sürecinde hataktan kalk beneği al yatağına dön aşırı yorucu oluyor buyüzden bebeğimi yatağıma alıştırmak zorunda kaldım ve totalde beşiği 1 ay bile kullanmamışımdır o 1 ayda gündüz çoğunlukl yatırdım en güzeli anne yanı yataktan kalkmadan nefesini bebeği rahatlıkla kontrol edebiliyor görebiliyorsun