Kbrrgms 7 haftalığım aşırı midem bulanıyor birşey yiyemiyorım ağzımın tadı değişti su bile içemiyorum birşey yesem istigfar ediyorum ne zaman geçer bilgisi olan varmı😣
Brck3535 Kbrrgms bizimde 9.hafta ve bulantı hala var arttı diyebilirim bende her ihtimale karşı bulantı ilaci yazdırıp aldim istersen söyle Dr.a versin ic bebeğe hiç bi zarari yok ben her gün içmiyorum arada içiyorum ama dayanamadığım an oluyor bulantiya
Aslielis Kbrrgms Valla henüz geçieen bişi yok canım benim günlerim işlence gibi geçiyo uyumakla geçiyo günümün tamamı başka türlü ayakta duramıyorum
bsr1 Haftadan sonra azalıyor benim öyle oldu ama ben ilaç kullanmıştım kilo vermeye başlayınca çok kötüysen dr bulantı ilacı iste
Rukiyeklc Haftada geçmişti benim bebek oynamaya başladıktan sonra umarım en kısa sürede biter. Galeta çubuğu iyi geliyordu bana
minik1_dus Kbrrgms kişiye göre değişir ancak ufak ufak çok öğün yapabilirsin. Mesela sabah yapacağın kahvaltıyı akşam yemeğini 2ye 3e böl. Birde aralarda ufak ufak atıştır sadece. Daha rahat edersin. Ben çareyi öyle buldum.
Mavi87 Kbrrgms ah canım.. çok iyi bilirim ama geçiyor emin ol. Sabret. Prilam kullanmıştım geçirmesede birazcık rahatlatmıştı. Sıcak gıdalar çok tetiklerdi beni. Yemekleri soğuk yedim, sandviç vs tükettim. Baharatlı yemedim..