Melikemreclk Kizlar sizlerinde canı cips cekiyor mu ben dayanamayıp yedim şuan hep yedim bişey de değil bişey olur mu
KucukAnne538 Melikemreclk Daha biraz önce yedim 1 paket 🤷🏻♀️😁 Hazır yemeklerden ve abur cuburlardan vazgeçemedim kızımda da vazgeçememiştim bunda da aynıyım asla sağlıklı beslenemiyorum😶😂
Melikemreclk KucukAnne538 ben hep sağlıklı beslendim ama şuan 17 hafta 4 gün artık dayanamadım enginar yeşillik et bol bol yoğurt ceviz yumurta ama paketli bir şey yemedim tatlı bile istemedi csbim ama cips ayrı bir olay benim için,😆😆
Liyuzamom cute_mom canım çokta pişse o normal et olmadığı için iyi gelmeyebilir. Ben hamileliğimi hissetttiğim andan itibaren bıraktım. Ama çok canın istiyorsa iyice pişir yarımını ye. Ya da bi doktoruna danış o daha iyisini bilir
Sumeyraaa32 cute_mom nefsinizi körertecek sekilde azda olda yiyebilirsiniz bence bi seferden ne olucakki hergun yemedigin surece sknti olmaz canim hamileyiz sonucta hasta degiliz ki
Sumeyraaa32 Melikemreclk Valla canim ne zaman isterse yiyorum canim her an yemedigin surece sıkıntı olmaz insanın cani isteyipte yemediginde daha kotu hissediyo abartmamak kaydiyla yiyebilirsin
Darkess ilk zamanlar benim de canim cekti yedim valla🙊 ayranla falan yerseniz bishey olmaz bence. bide ben dengeliyodum cips falan yersem bi sonraki gun yogurt sebze yiyodum
Srthsb Melikemreclk ilk aylarda acayip canim istiyor ve yiyordum ama ani kilo alimi vs derken suan çok nadir yiyorum.ama yinede çok güzel sanirim zararlı olan herseyde olduğu gibi 😀