Yumurcakk nurse4136 tek isim olsa melisa cok hoş olurdu 🥰 tabi annesi sizssinz hangısını hoş bukursanz bende ilyas koycam elias derler isveçte
nurse4136 Yumurcakk melisa bence talia ismiyle cok uyumlu. ama sonunda isime karar verdik. alessia lila koyacağız insallah. sizin isminiz de cok hos. rabbim bebeleriöize isimleri gibi güzel ömürler nasip etsin inşallah 🥰. sizin şafak kaç? bizim son 80. 28+3 hafta
Olyb nurse4136 Ben de Avrupa’da yaşadım bir dönem. Melisa/Melissa bulunduğum ülkede avam/getto bir isim olarak görülürdü açıkcası. Alessia daha hoş geldi bana o yüzden 😊
Yumurcakk nurse4136 alassia ilkkez duydum ama hoş isim ismi şans getirsin🤲🏻 Benım şafak 15 gün 37+5 bitmek üzere😂🥰🥰 sizinde bitmiş sayılır
nurse4136 Yumurcakk teşekkür ederim amin insallah. sizin baya az kalmıs. bizim son 2.5 ay. su gibi gecer de kızıma kavusurum insallah. size hayırlı doğumlar diliyorum💐🥰
Yumurcakk nurse4136 teşekkürler canım benım canım sende isveçtesin sana bi link verim babybox grattis beställa edebiliosn 🥰 hatta bi kac paket var sadece registira veya medlem oluosn bi kac tane paket gönderiolsr bedava sende yararlan https://babypaket.com/?gclid=EAIaIQobChMI_vmmxLzH8QIVB04YCh0JcwuPEAMYASAAEgIsB_D_BwE bu linki al bi iyice incele ben siparis verdim beklıyorm bakalım😂🥰
nurse4136 Yumurcakk ya cok tesekkur ederim. bunu biliyordum. şimdi sipariş edeceğim. cok tesekkur ederim🥰💐
Yumurcakk nurse4136 rica ederim tatlım bende bugun verdm siparisleri tiktokta rast geldi isveç sen geldın aklıma dedm sende yararlan ♥️