MinikGrilBaby Dün bunların hepsini öğrendim birde suyumun biraz fazla oldugunu. Ama sanki bebeğimin hareketleri yavasladı. Acaba haftası yaklaştığından hareketleri kısıtladığından ötürü mü diye düşünüyorum. Sizde de aynı sekilde oldu mu iri olduğundan olabilir mi
BRUTAL-BETTY MinikGrilBaby bu su fazlalıgi herkeste var sanırım.28 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı.suyumun fazla olduğunu bebeğimin kafasının 2 haftA önden gittiğini öğrendim 2 hafta sonra kontrol gidecem
Esbebeginannesi MinikGrilBaby benim de ayni. Suan 37+4 haftalik hamileyim. 36+5te gittigimde kilosu 3450ydi. Doktor suyun gayet cok bebek iri 2 hafta onde. Bebegin gobegi var dedi. Cok sukur seker testim iyi cikmisti sekerim yoktu. Yediklerine dikkat et 4 kiloyu gecerse normal doguramazsin dedi. Seker ve hamurisini olabildiğince kesmeye calisiyorum.
Pelinbyrktrlr MinikGrilBaby benim de 3 hafta önden gidiyor bebiş, şeker yok su fazlalığı yok beyin gelişimi gayet güzel iri olmasını da altta yatan bir problem yoksa genetiğe bağlıyoruz dedi. Şekerli hamur işi de yemiyorum. Ama hareketleri yavaşlamadı iri olduğu için 32+5 şu anda
MinikGrilBaby BRUTAL-BETTY İnşallah güzel haberler alırsın canım benim benimde 1 hafta sonra kontrolüm
Yoncca BRUTAL-BETTY banada kafası uzun gibi dedi ters duruyor pozisyonla alakalı dedi kafam karisti 😏
Elif_s Ferahfezaaa aynen benimde bugün kontrolum vardi bebegim iri suyum fazla ve kan tahlilinde sekere bakti ve seker cikti insulin basladi bana bugun 37 haftaligim bu arada
MinikGrilBaby Ferahfezaaa ama ben dün kan verdim bugun baktım değerlerim normal bir sıkıntım gözükmüyor
ElfAtm1 Ferahfezaaa benim de 1 hafta önden gidiyordu. Doktor şekerden şüpheleniyorum. Şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı ama sonra kendiliğinden düzeldi şekerim. Tekrar kontrole gittim. Hâlâ önden gittiğini söyledi. Anne ile baba uzunsa yapılıysa ondan kaynaklanıyormuş
aysenunur MinikGrilBaby en son gene suyu fazla ama iyi demişdi haftaya kontrolüm var inşallah düzelmiştir 😒
Ferahfezaaa MinikGrilBaby tam açlık ve yemekten sonraki bir saatlik ve iki saatlik ölçümler yapın herhangi bir saatte bakılan şekerin çok önemi yok
MinikGrilBaby Esbebeginannesi aynıyız gibi maşallah sizede inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim, bakalım bizim nasıl olucak
Benetton MinikGrilBaby bende şuan 31 haftalıgım ama ultrasonda 2 hafta önde gözüküyor iri oldugunu söylediler ve suyumun az oldugunu biraz endişeliyim açıkcası