Cigdemmom CananAydn kızlar benim de 38+4 üm 1 cm açılmam var nst de baya baya sancı var hissetmiyorum ama ve kilomuz 2.900 hala 1 haftadır gram almıyor sizce yakın mı doğum çatı muayenesinden sonra zaten bütün kasıklarım falan ağrımaya başladı
zcelik Snisa_2 süt gelmek için bahane arıyo 😄 yani masaj yaparsak sütün gelmesini nasıl engellicez sıkıntı olmaz mı ya da gelsin mi zaten
Zynp_H CananAydn 39+0 hala tık yor artık yeri çok daraldı ve canımı çok acıtıyor yalancı sancılarımda gitti anlamadım bu kız gelmeyecek galiba 😔
T1627 Girayseda doktordan geldim 37+4 haftaligim bugün sancılar tuttu nst aldılar sancı var ultrasyondan baktı bebek inmiş aşağı alttan muayene etti açılma yok dedi
Merve_kol Bahar27 normalde acik kirmizi pembe olur diyorlar ama beyaz da olan varmis yani nisan da olabilir dikkkat et sen
CananAydn Bahar27 olabilir canım, bende pembemsi diye biliyordum ama nette beyaz olabilcegi de yazıyor. Alttan muayne de anlaşılıyor nisanın gelip gelmediği 🥰
hllglck Bahar27 benimde nişanım akıntı gibi beyaz sümüksü gelmişti. Sancılarım başladıktan 2 saat sonra nişan geldi. Nişan geldikten 4 saat sonra da doğum yapmıştım ☺️ Allah hepinize hayırlı güzel doğumlar versin🤲🏻
Fatmakara97 AytenKemal 40+6da arkadaşım doğum yaptı açılması olmadı suni sancıyla bile fazla kalması iyi değilmiş gözetim altında olması lazım çünkü kakalarını yapıyorlar
Umranari CananAydn 38+3 kız coxuk erken gelır derlerd de😊😊😊😊 bilsem ki 2 hafta fılanda gelmıcekk direk bu hafta mangala gidermm yasak yokya artk😊😊😊😊😊
Bahar27 Merve_kol genelde akıntım alıyordu arada ama sıvıydı kuruyordu yani ama bunu ilk defa gördüm sümüksüydü
Merve_kol Bahar27 benimde normal de akintim oluyo o normalmis ben de hatta akintim oluyo nisan geldiği zaman ayırt edebilir miyim diye arastiriyordum bi arkadaşım kontrol et kendini sürekli beyaz boyle sümüksü bi kıvam da da gelebiliyor dedi
Edakilic Bahar27 benimde o tarz bişey gelmişti 😏biz seninle beraber ilerliyoruz heralde doğurucaz az kaldı 😂
Gamze0236 Merhaba benimde 40+6 hala beklemedeyim kanamam yok şimdilik ama ara ara kasik ağrılarım oluyor acaba doğum belirtisi mi bilemedim cuma kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek.