Burcinsrdgn Emircan evet 😌30 Haziran sabah 9 buçukta doğum yaptım darısı başınıza anneler spinal sezeryan
Busetekin3347 CananAydn 40+2 hafta oldu daha da gelmiyo inatçı oğlum şuan da kontrole geldim hastaneye bakalım sanci da yok☺
Sedagmlksz Bebeklimm evet canım ilerledi sabah hastaneye gittim 3 cm açıklık vardı suni verildi suyum patlatıldı bebeğim bol mekonyumlu olduğu için sezaryene döndü şimdi yanımda uyuyor☺️❤️
ANT19- 38+5 ten selamlar bende doğuramıyorum sancı açıklık kanala girme hiç biri yokk😪 Doktorum diyor oğlun yerinden memnun😂
hllglck Bahar27 benimde nişanım akıntı gibi beyaz sümüksü gelmişti. Sancılarım başladıktan 2 saat sonra nişan geldi. Nişan geldikten 4 saat sonra da doğum yapmıştım ☺️ Allah hepinize hayırlı güzel doğumlar versin🤲🏻
hllglck Bahar27 herkesin farklı olur cnm. Nişan geldikten sonra 1 hafta süreye kadar gelebilirmiş. Hayırlısı olsun inşAllah
Kubra5256 kubra3467 nişan tam olarak nasıl geldi acaba bir sürüntü şeklindemi yoksa devamlı gelen birşey mi ?
Rabia112 39+5 olduk bizde 😊 cumartesi gününe kadar kendi sancım gelmezse cumartesi günü suni sancı ile başlatacağız doğumu 🙈 aşırı heyacan ve korku var ama fiziksel acılara göğüs gerebilriim diye teselli ediyorum kendimi