1255 Merhaba kzlar yine ben az once agrim oldugunu soyledigim bi post acmistim doktor vermis ama korkuyorum kullanan var mi bi zarari olur mu bebise
busra4606 1255 merhaba enfeksiyon olduğunu düşünmüştür geçen hafta kullandım ben de. Bir sıkıntı olmaz. Enfeksiyon daha zararlı su içmeyi de artırmanız gerek.
minikcivcivim 1255 her hamile bayanin başına geliyor canim bende de enfeksiyon olduğu için veriyor doktorum bir sorunu yok kullanmadan önce gece lavaboya çıkıp mesaneni boşaltman lazım bir bardak su ile karıştırıp içiyorsun 1 hafta etkisii oluyormuş enfeksiyonu atması için 🌸
minikcivcivim 1255 yok canim olsa doktor bile vermez aksine enfeksiyonun çok zararı var erken doğuma düşüğe sebeb oluyor. Rica ederim biraz da olsa için rahatladıysa ne demek 🌸
Mervis080 Gebeler için güvenli bı ilaç bende 36 haftaligim 5 kez falan kullandım hiç bı sıkıntı olmadı enfeksiyona iyi geliyor
Biranneadayiiii Bende 16 haftalıkken içmiştim doktorunuz verdiyse hiç bir zararı yoktur zaten etkili bir ilaç ağrı veya batma varsa hemen geçiriyor gece yatmadan içiyorsunuz zaten ertesi güne çok rahatlamıştım ben 😊 geçmiş olsun sizede