RabiaGlinarci Gectıgımız salı 37 3 te kızıma kavustum sukurler olsun ama bır sorunumuz var sezeryan oldugu ıcın sutum gelmedı ve mama verıyorum bıberonla verdıgım ıcın sanırım kolay geldı ve mememı tutmak ıstemıyor aslında cekse azda olsa gelmeye basladı. Sagıyorum ve onuda bıberonla verıyorum ya mememı hıc almazsa 😥😥😥 var mı fıkrı ve tavsıyesı olan
Aslihan26 RabiaGlinarci sağıp biberonla vermeye devam ederseniz dahada alışır bence ısrarcı olun bence inş memeye alışır
MucizemE RabiaGlinarci kaşıkla dene bir de canım belki kaşıkla alır. İnşallah emer de gerek kalmaz sen yine de zorla biraz süt için bol su tüket hoşaf iç 37+3 erken olmuş biraz aniden mi geldi
AhmetPelinKl Bende 39+4 Te normal olarak doğum yaptım bugün 5. Günümüz benim de sütüm daha yeni yeni geliyor canım. Sezaryen diye gelmiyor diye düşünme sürekli emzir. Ben saat başı emziriyorum zorla da olsa veriyorum ama benim de hala şarıl şarıl gelen bi sütüm yok. Sabırla bekleyeceğiz gelmesini. Ama biberonla verme kaşıkla ver yine de sütünü. Kaşığı da dolu dolu verme ki gaz yapmasın canım. Minik minik damlalarla ver. Zaten mideleri daha minicik hemen doyuyor hemen acıkıyorlar. Allahım bi gün bile acı çektirmesin sağlıcakla büyüt inşallah bebeğini canım
SengulEkremzl Canim bende 37 haftamda normal dogum ile dogum yaptim ilk 3 4 gun benimde sutum dogru duzgun gelmedi damla damla haricinde ek gida vermek zorunda kaldik kan sekeri dusmesn diye ama ben o gunler icinde hep gogusumu sagdm smdi dogum yapali 10 gun oldu allaha sukur sutum bol bol geliyo ek gidiya fln biraktik 5 gundur pes etme sakn sutum gelmez diyede dusunme kendini motive et inanki sutun gelecek