Sarew Minik_kalplim_ çok fena hemde bağırmamak için kendimi tutuyorum 38.haftadayız halâ kıpır kıpır hareketlerin haddi hesabı yok.🤭😁
Hureyyan Dilekcnkn Allah bağışlasın bende aynı haftadayım ve bebeğim hep alt bölgemde ve beni çok rahatsız ediyor Sizd e de öylemi
Dilekcnkn Hureyyan Benim bazen göbeğimde oluyor resmen suyunun içinde nasıl oynadığını görebiliyorum ama dediğiniz sanırsam ayaklarıyla baskı yaptığı zaman oluyor doktoruma sorduğumda ayaklarıyla baskı yapıyor deme dedi hani sanki çıkıcak gibi aynen hocam dedim o zaman canım çok yanıyor iştee
Baloncuk41 31 olucaz yavastan basladi ama ablası gibi degil sadece bazı hareketleri tekrar ediyo bi kac kere geriliyo yada tekmeliyo bilmiyom 😅 onda canim yaniyo ama cok hosuma gidiyo kizim devam 😂🥰
Sibelrx Baloncuk41 ilk cocuk daha hareketli mi oluyo acaba benimde oyle 2 ci arada varligini hissettiriyo o kadar vurdummuda tam vuruyo 😀
Sibelrx Minik_kalplim_ sezeryan dikis bolgesine hic tepik yedin mi sen aradan 5 sene gecmis ama dikislerim patlicak zannediyorum arada 😀
Birkuzucukbeklerken Minik_kalplim_ offff sorma bazen Bi vuruyor yerimden sıçratıyor beni az önce uzanıyorum uyuyordu ne ara uyandı nı ara vurdu hiç anlamadım Bi vurdu korktum resmen 😂😂😂😂
-Cansu- Minik_kalplim_ canım bizde 43 haftalığız bazen bazı hareketleri benim de canımı acıtıyor hatta Bi 5 dk kıvrandığım oluyor normal sanırım artık büyüyorlar 😍🙈