Hemsireanne_26 Kızlar daha yeni gebeyim acilde doktora gittigimde 4+4 dedi bugun de 4+6dayım kasıkta kramp oluşuyor şiddetli 1 dk sonra geçiyor sık sık olmuyor ama 5 saat once bidaha olmuştu korkuyor insan bir sıkıntı olur mu?
Kbr_ozgr Hemsireanne_26 bendede oldu canım adet sancısı gibi ama korkma bebek yerleşiyor 3 aylık olduğumda lekelenme geldı çok korkmuştum meğerse yerleşim kanamasıymış aklında bulunsun öyle bırsy olursa korkma doktorunu ara sadece
Lokumunannesii Hemsireanne_26 kasılmalar ve agrılar normal canım endişe etmene gerek yok ilerleyen haftalarda geçecek genelde hep bu şekılde oluyor bol bol dinlen ve bol su iç
Asyaayaz1 Regl olucak hissi gibi olabiliyor bebek yerleşmeye çalışıyor onun dışında çok şiddetli geçmeyen ağrı ve lekelenme olmadığı sürece korkmayın🌸
Hemsireanne_26 Asyaayaz1 Biraz rahminin üstüne denk geliyor tam sağ veya sol kasık diyemicem ama geçiyor en fazla 1 dk suruyor sonra geciyor ama korltum yine de
Hemsireanne_26 Bebek9898 yok yarın ilk doktor randevum var ama birazdan saglık ocagına gidip soracagım, aniden ayaga kalktıgımda veya ani hareket yapınca şiddetli agrı giriyor ama kanama vs yok o yüzden rahatladım
[silindi] Hemsireanne_26 benimde ilk 4. Hafta da öyle olmuştu hala bazen ağrılarım oluyor adet ağrısı gibi vajina ağrı filan çünkü yerine yerleşiyor bebek yeni olduğu için korkma bende ilk zamanlar korkmuştum Şuan 9 haftalığa giricez hem gelişiyor hem büyüyor seninde rahmine yerleştiği için oluyor cnm 🙏
Aysobaciniz Hemsireanne_26 Bende de vardı kramplar yüzünden iki büklüm oluyordum. Endişe etmene gerek yok kanaman olmadıkça
geucy Hemsireanne_26 4 ile 7. Hafta arası o kadar ağrım oldu ki sabit bir pozisyon bulup kımıldamadan yatıyordum korkudan 😅 sanırım normal, siz ani hareket etmemeye ağır kaldırmamaya , bi yerlere asılmamaya dikkat edin, bebeğiniz yerleşiyordur.