Poyraz3403 Merhaba Anneler.. Benim 3 4 gündür afedersiniz alt tarafımda bıçak batması gibi birşey oluyor. Özellikle yürürken çok şiddetli oluyor ki o an adım bile atamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
Sedarif Poyraz3403 Bazen çocuk pozisyonunu aldığı için de baskı olabiliyor ama sen yinede doktoruna gözük ben bu baskıdan gittim açılma yaptığı için doğum oldu tabi herkesin farklıdır sen içini ferah tut ve doktorunu bilgilendir 🌸
Hilmus Poyraz3403 merhaba bendede var 2 gündür ne oluyor anlayamıyorum doğum yaklaştimi acaba bilemiyorum
Munire20 Poyraz3403 evet bende 36+6 günlük gebeyim Altan batma oluyor yürürken otururken uzanırken çok kötü nst Altan muane Etiler nst de az sancı çıktı deninldi Altan muanede açılma yok dedi bu ağrı çok kötü yaa
Suleasyaa 34 haftaligim yürüyüşe çıkıyorum 30 dk olmadan aynı sey bende de oluyor. Bebeğim doğum pozisyonunda ondandır diye düşündüğüm için doktorum ile paylasmadim
Poyraz3403 Suleasyaa ben 30 dk yürüyebilsem keşke evin içinde bile adım atamadığım oluyor. Sen dikkat et ama biraz daha varmış senin💓
Poyraz3403 Sedarif cumartesi kontrolüm var nst ye bağlanacaktı zaten. Oğlumda erken geldi benim 36 + 4 te o yüzden bundada belirtiler böyle mi acaba diye korkuyorum.