Elif3657 Burda elimden geldiğince herkese dua ettim bebeklerini sağlıkla kucaklarına alabilmeleri için şimdi sıra bende inşallah suyum geldi yatışım yapıldı suni sancıyla doğum olcak hepinizden dua bekliyorum eden herkesten allah razı olsun 🤲
Azizecakir Elif3657 ben 37+3 ’te doğum yaptım 2700 oldu bebeğim hiçte sorun yaşamadık sizde sağlıcakla alırsınız inşallah bebisinizi
Fnddd Allah yardımcın olsun tek avazda inşallah🤩 saglıcakla kucagına al bizde 37+2 yiz. Sende bizleri duana kat bacım hayırlı haberlerini bekliyorummm🤩🤩🤩
minikprensimmm123 Elif3657 Amiin inşallah canım ben ismimi söylesem benim için de dua eder misin ismim Merve iki düşüğüm var şimdi 25 haftalığım inşallah bende hayrınan kucağıma alırım bana da dua eder misin 🤗🤲
Ys35 Bana da dua et ben de sağlıkla en hayırlı şekilde doğurayım. Sen de sağa Salim al inşallah bebeğini 🤗
Portakalgeliyor Ys35 kaç gündür günde 3-4 post görüyorum doğuruyorum diye maşşallah hepinize allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla alın miniğinizi sıra bize geliyor yavaş yavaş 🙏🏻👏🏻Allah hayırlı doğumlar versinn hepimize 🙏🏻🌸
hellobaby0 Elif3657 sağlıcakla çıkın inşallah ikinizde darısı da bize olsun inşallah dualarımız seninle 🥰🥰
Merveyzc1661 Elif3657 rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla kavuş kuzuna 🙏💜❤️
Goxun Elif3657 37 mi ay içimi korku kapladı şuan benim 34. hafta ve daha hiç hastane çantası fln hazırlamadımmmm 😳😳😳😳
Elif3657 Goxun valla belli olmuyo bu işler bacım miniklerin canı ne zman isterse bi bakmışsın geliyolar hazırlan bian önce gecikme