Bmom 38 gün önce normal doğum yaptım doğum anı zordu evet ama o psikoloji geçiyor herşey unutuluyor yine olsa yine normal doğum yaparım heralde, varsa sorusu olan her türlü cevaplayabilirim☺️
umudunannesiii Bmom 29 haftalık olacagm yarın Bende daha erken ama nrmal digum istiyorum Ne yapmam lazm hic yürüyüş yapmiyorm suandan itibaren yapmalı myim sizce yani yuruyusle nrmal doğumun alakais vrmi
lentil Bmom hayırlı olsun darısı bizlere. Sancınızın başlamasıyla bebişin dünyaya gelmesi kaç saat sürdü. Birde 38 günde kaç kilo verdiniz. Ve çok ağrılı mı oluyor normal doğum
AESahin Bmom merhaba hayırlı olsun ☺️☺️Bebek kanala girdiğinde kaç haftalikti ogrenmismiydiniz kacinci haftada doğdu acaba.
esrvl Bmom bebeğinize ilk günden beri tek mi bakıyorsunuz yoksa kayınvalide anne de yanınızda mıydı? Ayrıca hamilelikte göğsünüzden sıvı geldi mi bunun sütün bol olup olmamasıyla alakalı mı?
Bmom umudunannesiii evet var kesinlikle ben aktif bir hamilelik geçirdim 35. Haftada 2 cm açıklık vardı
Bmom lentil ben suni sancı aldım kendi sancılarım suyum patlatildiktan sonra geldi, 74 ile doğuma girdim şuan 62 kiloyum hiç bir şey yapmıyorum sadece emzirdigim için böyle hızlı kilo verdim
Tazeeanneee Merhabalar allah bağışlasın güzel günlerde büyütün inşallah benim merak ettiğim iki konu vardıda sütünüz hemen geldi mi bide kanamanız doğumdan sonra uzun sürdü mü geçen biri bir haftaya yakın sürdü demişti o kadar uzun sürüyor mu ?
Bmom Tazeeanneee sütüm hemen geldi çok şükür, kanamam 10 gün kadar sürdü şuan hala seyrek seyrek geliyor
Bmom AESahin 36. Haftadan beri kanaldaydi hep bekledik gelir gelir diye ama gelmedi 39+2 de suni sancı aldim
Bmom esrvl 20 gün annem kaldı yanimda, hamilelikte gogsumden sıvı gelmedi bence alakası yok sütüm var çok şükür
Gul2528 Bmom dikişleriniz kaçıncı gün düşmeye başladı ben 8 gün oldum doğum yapalı dün biri düştü internette 15 gün 1 ay yazıyor açılma olur diye korkuyorum yarada
Bmom Gul2528 benim dikisim düşmedi hiç doktorum estetik dikiş ericek gormiceksin dedi öyle de oldu 10. Gün hiç doğum yapmamış gibiydim
AESahin Bmom 36 kanaldaydi benim de şuan yat dinlen yoksa hemen gelir diyen doktoru bogazlayasim geldi 😂😂