Melekokty Kızlar afedersiniz ama çişimi hiç tutamıyorum bide çalışıyorum tuvalete koştur koştur gidiyorum bazen yetişemediği bile oluyo çok utanarak yazdım azıcık tutsam sancı giriyo nefesim kesiliyo resmen
greybrde Melekokty aynen bende öyleyim özellikle geceleri 4-5 kere kalktığım oluyor 2 dakka tutsam wc gitmedem saatlerdir tutuyormuşum gibi sancı giriyor 21. Haftam 2 haftadır böyle bide çok suda içmiyorum 😥
Deletedmom23234 Melekokty Külot bez kullanın niye utanıyorsunuz ki içeride bı can taşıyoruz bunları yaşamamız gayet normal 🤗
depsizoo Melekokty Ben başından beri kaçırıyorum hatta kaçırınca gülüyorum 😁daha doğrusu başlarda kaçırıyodum şimdi güldüğüm zaman falan kaçırıyorum sadece
Melekokty Deletedmom23234 kaçırdığımı söyleyince garibime gidiyo hamileliğe daha yeni adapte olmaya çalışıyorum 😊😄
Kuyumcu Melekokty ah ah en basından berı oyle tuvaletın onunde yatmaya basladım ben artık 34+3 deyım calısırkende oyleydı anlıyorum seni birde cok su tuketıyorum on dakıka en fazla tuvalete gıtmeden durdugum sure
Kuyumcu Melekokty evet Allah a sukur ittire ittire gısıyorum kızım bırazcık zorladı bızı ama ınsallah saglıkla alalım kucagımıza
Basakgul Melekokty kegel egzersizi yapın haftada 3 kez alışkanlık haline getirirseniz kaslarınız güçlenir kaçırma olmaz ☺️ ben 4 aydır yapıyorum 37 deyim kaçak olmuyor 🌺