MMmommy haftamdayım şimdi farkettim ki göbek deliğimin altında hafif kahverengi bi çizgi oluşmuş hatta biraz bikini bölgeme doğru inmiş. Bu haftalarda çok erken değil mi? Doğuma kadar simsiyah olur o zaman :( Sizde ne zaman çıktı ne zaman kayboldu
E-Y MMmommy benim 16.haftada belli olmaya baslamisti yavas yavas simdi iyice belli oldu ama dogumdan sonra geciyor diyorlar.
Serraa123 MMmommy Bende 10. Haftadayım bendede cıkmıs göbek deliğimin altından aşağıya doğru kahverengi bir çizgi:)
MMmommy E-Y benim komşum burdaydı az önce . doğuma az zaman kala gitmiş onda da. İlk geneliğinde çıkmamış, ikincide çıkıp doğuma yakın kaybolmuş
mlkkk MMmommy benim Hamileliğimin başında oldu hafta hatırlamıyorum 37haftalığız sonradan git gide kararmıyor hamilelik çizgisi diye geçiyor doğumdan sonra geçer heralde
zeytinkiz MMmommy 28.sen sonra cıktı ama belli belirsiz cok koyu değil 30.haftamdagım suan göbeğimi alt kısmında sadece
zeytinkiz MMmommy hamilelik de doğal olan bişey bence cok sorun yapmayın hamilelik sonrası gecıyor sonucta 🤭
Lilo Haftada falan belirdi. 36+4 üm cok koyulaşmadı ama bariz bir sekilde belli. Sanki bir karpuz gibi ordan çatlayacağım 😂😂 doğum sonrasi geçiyormuş onu umuyorum
MMmommy zeytinkiz yok sadece bende bu kadar erken çıktı anormal bi durum mu düşünüp stres oldum kısa süreli 😂 teşekkür ederim💖