Liyaa Mrb hanımlar. Gümüş kapak alanlar, hatta kullanıp memnun kalanlar varsa yardımcı olabilir mi? Hangi siteden hangi marka aldınız? Ve 999 mu yoksa 925 ayar mi daha iyi?lütfen yardımcı olursanız sevinirm
Beyzan Liyaa bence çok bir fark yok 999 la 925 arasında ama 999 biraz daha yumuşak eğilip bükülmeye daha müsait. Zaten o nedenle 999 ayar gümüş pek yaygın kullanılmıyor 925 kullanılıyor. Ben henüz doğum yapmadım ama e bebekten 999 ayar aldım 150 liraya. Ve kullanmaya başladım şimdilik güzel yumuşatıyor umarım doğumdan sonra da ise yarar
mlkkk Liyaa e bebeğin kendi markasını aldım 999ayar henüz doğum yapmadım ama gün içinde takıyorum ve şuan için çok memnunum göğüs uçlarını çok güzel yumuşatıyor umarım doğumdan sonra da memnun kalırım 😊
Liyaa Beyzan 999 un koruması daha mı iyi? Yoksa daha saf olduğu için nikel anlamindadaha riskli olabilir mi?
mlkkk Yagmurryy 36haftalığım 32de başladım ama düzenli değil bi gün takıp üç beş gün takmıyordum bir haftadır düzenli takıyorum
mlkkk Yagmurryy 999ayar saf gümüş sağlık açısından tercih ediliyor 925 ayar genelde takı yapımında kullanılıyor o yüzden 999ayara göre daha sert oluyor biz sağlık açısından kullanacağımız için 999ayar tercih etmeliyiz
Yagmurryy mlkkk teşekkür ederim benimde takmam gerekiyor mu acaba diye sordum ama daha erken o zaman benim için 18 haftaligiz şuan çünkü:))
Liyaa mlkkk peki 999 ayarda nikel elementinin olma riski daha yüksek deilmi? Bir de en pahalı markalara baktığımda 925 ayar . Silverette diye bir marka
Beyzan Liyaa ben gümüşün en saf hali olduğu için tercih ettim yani asıl tedavi edici olan gümüş ise ne kadar çok gümüş o kadar iyi dedim. Benim aldığım ürün nikel icermiyor hem internet sitesinde hem de kutu içinde çıkan sertifikada belirtiliyor.
mlkkk Liyaa hayır 925 ayarda nikel bakır filan vardır 999ayar saf gümüştür. Gümüş kapaklar ilk çıktığında ki ilk dediğiniz marka çıkartmıştı sanırım 925 olarak çıktı sonradan 999 ayarlar çıkmaya başladı şuan her markada vardır diye düşünüyorum
Yldzkb Ben ilk çocuk da kullandım silvirerte markası , çok faydalı ama doğumdan önce takılması işe yarıyormu bilmiyorrum