Purpura26 aylul0 Bol bol merdiven inip çık, elinle yer sil ve pilates topunda hareletler var onları yap. Ama en etkilisi merdiven inip çıkmak diye biliyorum
aylul0 Purpura26 merdivenler dolanmalı şekilde olanlardan yani biraz sıkıntılı en iyisi kayınvalidemlerin apartmana gideyim 😂
Simisbay aylul0 evet cok sıcak 40. Haftama gırıcem tık yok doktor yürü dıyo ama sıcaktan bayılıcam nerdeyse
siractuba aylul0 istanbula hasret kaldım antalyada yaşayan biriyim ve haftaya dogumum var balkona bile çıkamıyorum sıcaktan
Gezginanne1 Geçen hafta çarşamba günü kontrolümde 2-3 cm açılma olduğunu öğrendim, bir hafta oldu yalancı sancılar dışında hiçbir şey yok, beklemedeyiz 🤷🏼♀️
aylul0 DenizSayer Allah bana da o kadar kuvvet verir inşallah 😂 ilk gebeliği miydi peki burda birisi ilk gebelikte açıklık zor ilerliyor yazmıştı da
LalinMom aylul0 Merdiven inip çık, sıcak duş al doğumu kolaylaştırıcı haraketler var onları yap akşama sabaha doğurursun inşallah
DenizSayer aylul0 evet ilk gebelik ama arkadaşım çok hareketli hani sürekli yürüdü hep akşamları olsun hep gezdi durdu ben ona bağlıyorum 37 haftasında doğurdu 1 cm açıklık oldu hastanede yatışı eşiyle kabul etmedi 1 2 gün sonra doğurdu ben şakasına dedim hatta artık bir otur gezip durma yolda doğurucan dedim ama doğumundan önce bile yürümüş 😂
Hilkatkaradagli Bana 6 cm açıklık dogumhaneye çık dediler bende sancım yok dedim imza attım bir hafta sonra 7 kat merdiven çıkmıştım doğum başladı 🙂
Miumiu aylul0 Benim 1 cm açıklığım onu da doktor yaptı🥺 Ne sancım ne kasılmam var durumlar vahim 😅 Bol bol yürüyüş, merdiven ve squat diyorlar ama squat için eğilip yere oturuveriyorum 😂😂 100 taneyi kim nasıl yapsıııın😂
aylul0 Miumiu ya ben de gün içinde çok oturuyorum düşünüyorum yani bebek ben otururken nasıl aşağı insin ki 🤷🏻♀️😂