Mavi87 Busra_gunyuzlu nekadar erken hazırlarsan okadar iyi. Çünkü 30.haftadan sonra ağırlık başlıyor artık bünyede. Ben 33te hazırladım ama keşke daha önce hazırlasaydım dedim. Çünkü yıkama ütüleme dezenfekte işlemleri falan yoruyor insanı
Ruyasusam Busra_gunyuzlu 35 den sonra hazırlarım diyordum ama benim oğluş aceleci çıktı 33 . Haftada erken gelme riskimiz çıktı.(daha önce böyle bi ihtimal yoktu) Hemen hazırladım koydum kenara.. 32 den sonra yavaş yavaş hazirlanmaliymis onu anladım 😁
Tuba0909 Bende 28. Haftadayim bugün bir kısım yıkayıp utuledim poşetledim 32-33 haftada doğum yapanları bildiğim için ayrıca da uzun bir yolculuğa cikicam 10 güne kadar arabada hazır bulunsun diye hazırladım 30dan sonra hazirlaman ideal bence
Babyisot Busra_gunyuzlu 35 hafta gibi hazırlarım diye düşünüyordum ama aynı zamanlardan hamile olduğum kuzenim 31. Haftada bı anda acil doğuma alınınca(erken doğum riski yoktu bu arada) bende hemen hazırlama kararı aldım 32. Haftada hazır etmiş oldumm ne olur ne olmaz kenarda dursun zararı olmaz
12miray 32 haftamdayim hazırladım bugün bitti çok şükür karın büyüdü vücut ağırlaştı sonrası çok zor özellikle ben gibi tek başına yapacaklara
kayra_06 Busra_gunyuzlu 29 haftalıkken hazırladım ama daha eksikler var bakım ürünleri fln alınacak 30. haftada hazır olması lazım aslında 1 hafta içinde birden ağırlaştım havalar sıcak bir de dışarı çıkar çıkmaz tansiyonum düşüyor alınacakları bile şimdiden bitirmek lazım son haftaya bırakmayın