Busrasener43 Kızlar hastane çantanıza neler koydunuz kaçar adet koydunuz paylaşırmısınız önerileriniz neler
12miray 32 haftalığım bugün bitti ufak tefek şeyleri kaldı Doğumhaneye verilecek olanlar İç zıbın Üst yandan çıtçıtlı Patikli alt Çorap Eldiven Şapka 1 tane bez Battaniye YEDEK 1 iç zıbın Üst yandan çıtçıtlı Alt patikli Çorap Şapka Eldiven YEDEK 2 İç zıbın Üst yandan çıtçıtlı Patikli alt Çorap Şapka Eldiven
Babyisot 12miray doğumhane ye vereceğiniz iç zıbın dediğiniz hastane çıkışlarindaki incecik çapraz uzun kollu olan şey mi yokda normal alttan çıtçıtlı mi
12miray Babyisot hayır tabi onu da koy onu yazmayı unutmuşum kısa kollu alttan çıtçıtlı badiler var ya canım ondan ben Ağustos da doğum yapacağım inşallah o yüzden sıfır kollu koydum aklına takılan birşey varsa söyle
Babyisot 12miray benim de ya Ağustos ya Eylül başı yıkadım utuledim paketleme kismindayim bende kısa kollu çıtçıt li koydum o ince şeyi de nolur nolmaaz koydum gene
Hilkatkaradagli Bende herşey aldım ama daha yıkanıp utulenecek henüz koymadım bana da fikir olur burda bekliyim:)
12miray Hilkatkaradagli ne kadar erken o kadar rahatlık emin ol ben aynı zamanda hemşireyim erken doğum riski her annenin başına gelebilir
Hilkatkaradagli 12miray Zaten gebelik şekerine bağlı amniyon sıvı fazlalığı var cnm en son diyetle normale döndü bana da erken doğum riski oluşturur dediler aldım herşeyi 31-32 haftalık şuan ins vaktinde doğar hepimizin bu hafta ins yıkamış utulemis olurum🙏
12miray ANNE İÇİN DEPEND GECELİK ELBİSE LOHUSA TAKIMI ÇORAP KİŞİSEL MALZEMELER ( tarak ,toka ,diş macunu diş fırçası vs) Ben bunları koydum
12miray Babyisot sağlıkla gelsinler inşallah 🤲 bende koydum ince çapraz üstü yinede ne olur ne olmaz göbek bağı için zaten o zarar vermesin sıkmasın diye