Bus46 Kızlar doğum genel anestezi olucak cantama uzun kollu pijama takımı koysammi bazıları diyo biz usuduk giydik bazıları sıcak oluyor diyor kafam karıştı ne etsem bı kisa bir uzun mu koysam
Yelkaaa01 Bus46 kısa kollu koy ustune sabahlik olsun ağustos ayı diye. Bnde üşüme olmamıştı subat ayıydı birde
Merve7601 Bus46 valla ben iki takım alicam yanıma biri sabahlikli uzun kollu sıcak olursa sabahligi çıkartır rahat edersin ,diyeri de ameliyattan çıkınca giydirmeleri için özellikle siyah aldım mağlum bence iki tane olması gerek diye düşünüyorum
Taze_gebe Bus46 pijamanı sonra da kullanırım diye düşünüp kısa kollu almanı, çantana da uyumlu renkte ince bir hırka eklemeni tavsiye ediyorum. yani hemsirenin tavsiyesi buydu ☺️
Bus46 Taze_gebe evet canım bakicam bugün bı artık halim kalmıyor bı an önce hazırlayıp koymak istiyom
Aylinsemih Bus46 bende agustosta dogum yapicam bence çok soğuk olmaz yanınıza bi hırka koyun yeterli bence bnm hastane listemde 2 tane alt üst takım 1 adet te gecelik istiyorlar yedek kırka koyucam zaten odalarda üstünü örtmeye şeyler var
Bus46 Aylinsemih aynen bende öyle yapayım bebegin ki hazır kendime daha kararsızım artık dolascak halim de yok 😣
Bus46 depsizoo hmm bizim emaliyat olucak ya rahat oluyo diyolar sonda falan kanama nasıl diye bakiyolarmis ilk gebeliğim nasıl olucak bilemiyorum😬
Bus46 depsizoo aslında kısa kollu da bile sıcak olur benimle ev ucden sonra güneş alıyor yanıyor ev atlet şortla dururum da hastanede giymelik alicam sadece