Kizlar 37+3haftaligim. Bulantilarim başladı. Bu haftalarda bulantı olmasi normal mi acaba. Ayni durumu yasayan var mi
37.haftayla gelen bulantı
Esbebeginannesi benim de hâlâ devam ediyor bulantilarim 36.haftam bitmek üzere kimisinde hiç bulantı olmuyor hamileliği boyunca,kimisinde doğuma kadar sürüyor,kimisinde ise hamileligim ilk 3 ayı ve son 3 ayı bulantı oluyor normal yani canım malesef ki 🙁
Masalannesii ya benim ilk 3 ay olmuştu ama sonra gecmisti cok rahattim. Son 3 haftada tekrar basladi. Dogum belirtisi olabilir mi acaba diye dusundum
Esbebeginannesi olabilir tabikide her bünye farkı belirti gösteriyor canım ishal vs varmı
Şuan mide bulantısından ölücem resmen 32. Hafta bende soracaktım ya normal mi acaba ?
Esbebeginannesi ben 38+2 yım hala bulantı kusma oluyor son ayda bazı bayanlarda çıkıyormuş
Masalannesii yok canim cok sukur sadece bulantı var
Esbebeginannesi bende 37+2 haftalıgım bende de bulantı var iştahsız hissediyorum kendimi hc tadım tuzum yok sanki 🤔
Bebeğinizin kilosu nasıl
Sevda_keskin94 evet iştahsızlıkta başladı normlade istahim iyiydi guzel yiyordum. Havalarin isinmasi da etki etmis olabilir
Adkut biraz tombik 🤭 kilo olarak 2 hafta onden gidiyoruz 🙄
Esbebeginannesi sicaktan hafif bulantim oluyor benim
AybukeA hem hormon hem sicaklar etkiliyor demek ki
Esbebeginannesi benim de bir hafta önden 3000 gram civarı dedi. Normal doğum istiyordum.
Adkut benim 36+5de 3450 di. 40. Haftayi gorursek 4kiloyu gorecek gbi bebegim. Ben de normal istiyordum
Esbebeginannesi evet ya 38. Hafta bitiyor artik sersem gibiyim şişkinlikten agirliktan odemden sıcaktan 😅 hafif bulantim oluyor, akşamları da yanma oluyor
AybukeA az kalmis ha gayret. Saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza 🤭