Burcu4135 Nisavedaseyday allah yardımcınız olsun. Çoğumuzun basından gecmiştir. Ben su icerken kusuyordum. Hersey cok pis kokardı. Yarın 3.trimestera giriyorum ve o ilk günler geri dönecek diye korkuyorum.
gozdekrks Nisavedaseyday doktoruna anlat canım bende çok çektim sonra doktora anlatttim dayanamıyorum dedim. prillam Dr yazdı bana ilaç zararsız olduğunu söyledi gece yatarken 2 sabah ac 1 içtim hatta 4 e kadar içebilirsin 1 günde dedi.
yarencaliskan Nisavedaseyday rabbim yardımcınız olsun inşallah hemen bu zamanları atlatırsın bende çok çok zor geçirdim herşey kokuyordu su içemiyorum diye ağlıyordum Bir koca gün ne su ne yemek yemiştim ve hastanelik olmuştum suan 37 ye yaklaştık 🙏
Mammyy Başlığı görünce gözlerim doldu. Yediğim serumlar hastanede kaldığım günlerden son bir aya geldik. Zaman çok hızlı 🤰🏻
Nisavedaseyday Emine_clk01 arıtmam var cnm buzdolabı hersey hersey kokuyor herseyin.oldugu gibi kokusunu özledim Bi gitsin şu kötü hormonlar🥺😔
Emine_clk01 Nisavedaseyday ben 4 ay dolaptan bişe yiyemedim o kadar kokuyordu ki ya nefesimi tutup açıyordum dolabı yada maskenin içine kokulu mendiller koyuyordum dolap kokusunu çekmemek için evimden eşimden bile tiksinmiştim 18.haftada tamamen geçti çok şükür
Nisavedaseyday Emine_clk01 hı işte tam yaramı açtın ay birebir aynı şeyler allahim yardımcımız olsun mutfagimi yemek yapmayı özledim tezelden geçsin şu zor gunler😓😔🥺🙏🙏