Esranur Kizlar karin bolgesinde olusan tuyleri epilasyonla almak bebege zarar verirmi ?k.bkmayin sorum icin
ZeynepKara Esranur evet epilasyon bebeğe zararlı hamileyken yapmıyo hiç biryer bende tüm vücuda gidiyodum paketimi dondurdum
Bademgzlm Esranur geçen ben doktoruma sordum ben epilasyon aletiyle tüğlerimi temizliyorum karın bölgemide alıyorum bazen dedim zararı olurmu diye hayır dedi tüğdökücü diğerleri daha çok sakıncalıymış😉ben ilk gebeliğimdede kullandım epilasyon aleti şimdide kullanıyorum.makinayla yani kızlar lazer deil.
Deletedmom9885 Lazeri sormuyosun galiba bildiğimiz mesela brown gibi bi epilasyon aletiyse bende onu kullaniyorum, daha pratik geliyo bana.
Deletedmom9885 Deriyi değil direk tüyleri çektiği için ben gobegimi onunla aliyorum zaten çok az tüylerim. Ama Tabi sesi tedirgin ediyo çocuğum korkuyomudur içerde diye 🙂
Nrhncn Arkadaşlar avm deki tarama cihazlarindan kacioruz lazer cihazlarinda inanilmaz radyasyon var lutfen bebeklerinize eziyet etmeyin
Esranur Tesekkur ederim kizlar bacaklari ve koltuk altini aliyodum ama mikini ve karin bolgesinde cok tedirgin oluyordum