momof3 Kızlar merhaba. 2 hafta önce hem kan tahlili hemde Tam İdrar Tahlili yapılmıştı sağlık ocağında ama sadece kan sonuçlarını görebiliyorum E-nabızda.İdrar sonucu düşmedi Yani gözükmüyor.Nasıl öğreneceğim?
HelensMom momof3 sağlık ocaklarının kullandığı bilgisayar sistemi biraz farklı olduğu için bazen e nabıza sonuç düşmesi konusunda problemler oluyor. Sağlık ocağınızın numarasını öğrenin ve telefon ile sonucunuzu öğrenin
concikpanda momof3 sağlık ocağı tahlilleri e nabızda çıkmıyor devlet hastanesine gittiği için hangi devlet hastanesi işe onda çıkıyor yani internetten öğrenmek isterseniz
momof3 concikpanda Çıkıyor aslında daha önce yapılan idrar tahlili de gözüküyor sürekli yaptırdığım kan tahlilleri de,ama bu son yapılan gözükmedi o tuhaf geldi artık iki çocukla gidicem mecbur sağlık ocağına 🤦🏻♀️
Happyturuncu momof3 tahlil sonuçları için ayrı kod veriliyor bi internet sitesinden girip bakıyorsunuz o kodu istemeniz lazım sağlık ocağından
Periwashere momof3 labim kayit numarasi almaniz lazim her tahlilden sonra. Sonra labim sonuc yazarak google’dan aratin. O sayfada numarayi girin sonuclar onunuzde olacak
momof3 Periwashere Hiç öyle bir şey vermediler,galiba biraz ilgisizler ona kanaat getirdim 🤦🏻♀️Heralde arada karıştı falan çünkü son 3 senede yaptırdığım bütün tahliller çıkıyor bi 2 hafta önceki idrar tahlili çıkmadı.Mevbur gideceğiz artık bu kez sorarım
Fatma_d momof3 sanırım labim diye bir sistemleri var. Oraya düşüyor. Bana daha evvel yapılan test düşmemişti. Bugün tekrar yaptırdığımda, labim için kod verdiler.