Minik_portakal_ eşin uygun bi dille anlatırsa sorun olmaz bence sorun olsa da senin ve bebeğinin rahat etmesi önemli , bizde de benzer bir sorun oldu.gelemeyiz dediler gelirsek ev dar kalabalık olur otelde kalırız dediler. neyse bir gün eşim ablasıyla konuşurken doğum tarihi netleşince bize haber et bilet alıp gelelim demişler. kaynanam kayınbabam görümcem bebeğiyle gelecek görümcem aynı gün dönecek kaynanam kayınbabam ve bebek biz de kalacakmış . Doğumda Annem kardeşim zaten biz de olacak Aynı evde doğum sonrası bir arada kalmanın ben ve bebeğim açısından sorun olacağını düşündüğümüzden eşim sağolsun konuştu çözdü. Ablası ona siz istiyorsunuz diye annemgil gelmek istiyordu yoksa onlara da zor olur demiş neyse . Bir kaç gün sonra annem beni aradı kaynanamla telefonda ne zaman gideceksiniz geleceksiniz konuşurlarken kaynanam anneme bizi istemediler istenmediğimiz yere gidilir mi ev dar yatacak yer yok demişler yaz günü biz yerde halının üstünde de yatardık demiş sonra da anneme çocuklara söyleme diye tembihlemiş annem de beni aradı anlattı ara doğuma çağır benim söylediğimi söyleme dedi, aramadım da çağırmadım da anneme söylediğini eşime söylemedim de. doğumdan sonra ben toparlayınca gelirler eşimde annengil gidince gelirler, zaten yeğenim küçük evde sıkılır babam da evde hizmet bekler burada bize yardımcı olacak insan lazım dedi. Kaynanamgil Hiç bişey yokmuş gibi arıyorlar konuşuyoruz bize yansıtmıyorlar.Belki bu durumdan dolayı biraz tavır yapar yapsa o unutulur gider de lohusayken aynı evde yaşayacak olduğumuz bir sorun yıllarca unutulmaz