oykumm_1233 Kızlar detaylı ultrasona girmek istedigimiz de nasıl oluyor doktormu söylüyor bilgilendiriyor yoksa biz kendımızmı detaylı istiyoruz ilk gebelıgım pek bu konuları bılmıyorum
Nurcanatila6 oykumm_1233 valla bende senin gibi merak ediyorum muayeneye de aylık gidiyorum artık haftaya gidicem ama 20 haftalık oluyorum 20-24 haftalıkken bakiyorlarmis sanırım
Zelsonr oykumm_1233 Ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum canım. Normal muayane için randevu alıyorsun eğer zamaniysa doktor seni yönlendiriyor canım ben 20+5 haftalıkken girmiştim detayliya 💜
Minik_fasulye oykumm_1233 zamanı geldiğinde doktor yönlendiriyor canım 20-24 haftalar arasında bakılıyor
oykumm_1233 Nurcanatila6 bende aylık gidiyorum artık , ama detaylı için doktormu söylüyor yoksa kendımızmı talep ediyoruz anlamadım 🤷🏼♀️
Nurcanatila6 oykumm_1233 doktor yönlendiriyor diyor arkadaşlar özele gidiyorum bende artık haftamızi beklicez o zaman 🥰
BelisinAnnesi oykumm_1233 doktor 19 haftadan itibaren detaylı ya girmen için seni yönlendiriyor randevu için eğer devlete gidiyorsan hastane içinden radyoloji ye randevu alabilirsin zaten en erken 1 aya veriyorlar özele gidiyorsan zaten hemen girersin
Havva5853 oykumm_1233 20 ile 24. haftalar arasında yapılıyor. Bende yaptırıcam da hastane arıyorum. 🙄
Beyoo Detaylı için fiyat ne acaba? Antalya Korkutelinde gidiyorum ben de 25. Haftadayim nasipse bu hafta giricem detaylı ultrasona