BIFAT Merhabalar anneler ve anne adayları 🌸🌹 gebe olduğumu yeni öğrendim daha çok yeni folik asit hangisini kullanıyorsunuz öneriniz var mı ? 🌹
cahillesohbetikestim BIFAT elenetal 1 kullanıyorum multivitamin şeklinde doktorumuz önermişti 60 yada 65 TL falan olması lazım 😊
[silindi] BIFAT kaç haftalıksınız bilmiyorum ama eğer 3-4 haftalık falansa folik asit omega3 ve iyot doktorum bana bunları yazdı bebeğin beyin gelişimi hızlı olduğu için özellikle iyotuda sordum o yüzdenmiş benim ilacımın adı folat Rusyada yaşıyorum Türkiyede varmı bilemem ama güzel ilaçlar hem kilo aldırmıyor hem de ilk haftalardaki sancıyı pek hissettirmiyor ilaçlar 👍🏻
BIFAT Kahverengi Gzmm14 eczaneye gidip söylesem ona göre verir mi acaba bir de doktor yazında fiyatta değişiklik oluyor mu ?
cahillesohbetikestim BIFAT multivitamin şeklinde olanlar içerisinde folik asit haricinde diğer vitamin ve mineralleri de barındırıyor diye biliyorum ben yanlış bir bilgi vermek istemem doktorunuza danışıp öyle almakta fayda var bence 😊