Umutluanne1 Arkadaşlar herkese merhaba . Cumartesi günü opu işlemi geçirdim . 55 yumurta toplandı . Buna bağlı olarak yumurtaliklarim su topladı . Bugün hastaneye yatisim yapıldı . Bu şekilde başına gelen var mı kaç gün kaldınız hastanede karnimda şişlik oldu
Evcimik Umutluanne1 aynı durum bende de oldu 20 yumurta toplandı ve ohss oldum karnım feci şişti ama hastaneye yatmadım şükür ciğerlerim su topladı enfeksiyon kaptım ilerleyen zamanlarda doktor karnın büyüdükçe nefes alamicak hale geliceksin demişti çok şükür şimdilik sorunum yok
Umutluanne1 Evcimik iyi Bali sevindim senin adına .banada aynı şeyi dedi nefes alamamaya başladım yatış verildi . Şimdi bu serum taktılar baya idrar söktürfu inmeye başladı göbeğim şükür çok zormuş bu işlem yaaa
zhlgs Bende 38 yumurta oluşmuştu 18 ini toplayabildi doktor kalan 20 tanesi yüzünden 1 ay oturup kalkamadım, sabahlara kadar ağladım acillerde gezdim . Allah yardımcınız olsun zor işler gerçekten
Umutluanne1 zhlgs ayyy 1 ay miii korkutma beniii . Sağol canım sanada geçmiş olsun. Gerçekten çok zor yaa
zhlgs Umutluanne1 bi dahaki adet olana kadar devam etti adet olunca geçti ancak . Ama ben kiloluyum diye hepsini toplayamamıştı doktor
Umutluanne1 zhlgs yaa anladım canım çok geçmiş olsun . Bana işlemden sonra hemen adet getirici başladı Allahtan