Tubis2021 İstanbul Avrupa yakası özellikle de Gaziosmanpaşa civarı memnun kaldığınız doktorlar/hastane kimler ? Sanırım doktorumu değiştireceğim ve tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var😟
Fatma34- Tubis2021 GOP kadın sağlığı merkezi Nefize Hanım şiddetle tavsiye ederim çok iyi bir doktor ve anne şefkatiyle yaklaşıyor kendisi 😊
Bktece Tubis2021 ben florya medical parkta prof.dk.huseyin cengize gidiyorum muhteşem bir doktor cok yogun zaten yakin zamanda randevu bulmak cok zor oluyo onu bir arastirabilirsiniz
busegrr Tubis2021 Gop avrasya hastanesine gidiyorum, doktorum gülfem hanım ben memnunum ama çoğu kişi soğuk olduğunu söylüyor. Aynı hastanedeki atilla beyi baaaya kişi öneriyor🤔
Tubis2021 Fatma34- bana da yakın bi yer detaylıyı orada yaptırmıştım.peki doğumda nasıl oluyor ? Anlaşmalı olduğu hastaneye mi gidiyor doğum için?
Nrdn-tmr00 Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi doçent Mehmet Serdar kütük çok iyi bir doktor ben ona gidiyorum
Dry34 Şişli TÜRKİYE HASTANESİ DR AYŞE SOLAROĞLU 🤗😘🦋 harika bilgili ve tecrübeli güler yüzlü bir doktor kendisi acayip memnunum kendisinden
tipikbiryayburcu Tubis2021 Doktorunuzu neden değiştirmek istiyorsunz? Galiba sizde Burak hocaya gidiyordunuz
Tubis2021 tipikbiryayburcu aslında memnunuz ama şu son dönemlerde biraz sorun olduğunu düşünüyoruz eşimle bazı sıkıntılarımız oldu ve çok çözüm odaklı şeyler sunulmadı genel geçer tavsiyeler verildi açıkçası kafamız karıştı o noktada
Tubis2021 Kahveblog Bağcılar biraz uzak kalıyor bize ayağımızın altında olsun istiyoruz hastane ama iyi bir doktor ise mesafenin önemi yok. Peki yaklaşımı nasıl ? Ben biraz evhamlıyım gazla soru sorabiliyorum anlayışla karşılar mı:)
tipikbiryayburcu Tubis2021 Anladım canım. Bende Burak beye gidiyorum ama öncesinde medicalparkta emrah beye gitmiştim oda sezeryan yanlısı olduğu için vazgeçmiştik. Bide Nefize hoca varmış gopta kadın sağlığı merkezinde onu çok övüyolar
Tubis2021 tipikbiryayburcu Emrah beyi ben de duydum ama nasıl biridir bilmiyorum açıkçası . Nefise hanımı da az evvel yazmış bir arkadaş bakalım artık. Sen normal doğum istiyorsun o zaman , ne güzel , keşke o cesaret ve azmi ben de kendimde görebilsem 😊
Kahveblog Tubis2021 bende gopta oturuyorum eğer araç varsa çok yakın.evet gerçekten istediğini sorup konuşabiliyorsun zaten çoğu zaman herşeyi anlatıyor gerek kalmıyor yaklasimj çok anaç benim bu süreçte en büyük şansım.ve öyle evham yaptıran biri de değil sakinlestiriyor panik yaptirmiyor
tipikbiryayburcu Tubis2021 Evet ben normal istediğim için Burak bey’i tercih ettim. Ama Emrah beyde çok iyi ılımlı sıcak kanlı bi doktordu gidenler de memnundu açıkcası