Uyumsuzzz Merhaba kızlar bebeğim hareket ederken vajinama baskı yapıyor tuvalete gitme ihtiyacı geliyor sanki sureklı kendimi sıkıyorum ister istemez oğlum hareket ederken sanki çok afedersiniz idrar kacıcakmıs gibi niye böyle oluyor 🥴😢
QOH Uyumsuzzz ayyyy bana geçenlerde bir vurdu altıma kaçırdım biraz 😅😅😅 gün içinde sürekli takla atıyor zaten neresi nerde takip edemiyorum ama gün içinde bazen 20dkya bir tuvalete koşuyorum😅 eşim de baktı utandım ne olcak iyi ki dışarda değildik dedi.O an gözümde canlandı Allah korusun 🤭
Serpilbb Uyumsuzzz benimki çapraz durıyor ne kafası ne poposu kasıkta değil ama banada oluyor hareket edince bazen. 31. Haftadayım artık normal heralde büyüdü çünkü
Uyumsuzzz zehranurr başından beri arasıra bu sıkıntı vardı ama bugün sanki 5 dakıkada bir aşırı olunca korktum acaba bişey mi var diye
Uyumsuzzz Serapveminikleri geçen doktor baş geliş demişti ama tekrar döndü demekki 5 dakikada bir resmen anlatılcak gibi değil 😔
Arzu3981 Uyumsuzzz benimki de baş geliş ve başı aşağıya baskı yaptığı için kasıklarımda dolgunluk hissediyorum illa makatta öyle olacak diye bir şey yok.
zehranurr Uyumsuzzz kız afedersin ama ben idrarımı yapıyorum sifona basıyorum bidaha çişim geliyor bidaha oturuyorum 😂😂😂😂 yine doktoruna söyle sen benim doktorum baskı dedi
Uyumsuzzz zehranurr inanırmısın aynı şey bendede oluyo tam ellerimi yıkıyorum cıkıcam wcden tekrar oturuyorum 😁🥴