Toprak Ağladı, dağ Ağladı, Karanlık Gece Ağladı, Sen Nasıl Ağlamadın Vijdansız..?Bu memlekette küçük çocuklar öldürülüyorsa ,Bu memlekette küçük çocuklara tecavüz ediliyorsa Bu memlekette küçük çocuklar kaçırılıyorsa Bu memlekette eksik olan nedir? Ankara’nın tam göbeğinde darağacın kurulması gerekiyor Bunun başka alternatifi yok ..!!Türkiye kendine has cezalar vermeli Sapıkların insan hakkı yok Olmamalı …!Bir çoçuğun çıkaramadığı ses olamıyorsak; bu kadar çürüdüysek ve birer kefenden farksız bedenlerimize bu denli saklandıysak yıkılsın bu dünya, kahrolsun bu insanlık..Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor. Büyük harflerle yazıyorum herkes görsün diye, sonuna ünlem koyuyorum olayın ciddiyeti anlaşılsın diye ÇOCUK TECAVÜZÜNE İDAM İSTİYORUM!!!!!
Annelerinin tenine dokunup Zarar vermesin diye, Kıyafetinden etiketini bile kestiği minik bedenlere Vahşice dokunanlara Ve tecavüzün her türlüsüne lanet olsun