Frd07 Merhaba kızlar 6+1de yani dün kahverengi akıntım başladı. Dün 2 kere geldi bugünde 2 kere geldi doktor sorun olmadıgını söylüyor. 1 hafta rapor verdi yat dinlen dedi, başına gelen var mı
senem6363 Frd07 evet benimde başıma geldi hatta çok korkmuştum ama bebek tutunuyo ondan öyle oluyo doktorum bi sıkıntı yok dedi
humaalin1- Frd07 bendede olmuştı 6. Hafta da 2 gün sürdü sonra kesildi kendinden şuan 22+4 üz cok şükür korkma tutunma kanaması oluyor genelde
busrakaripek Haftada bende de üç dört gün küçük lekelenmeler oldu doktorum 3 iğne iki kutu da ilaç verdi. Şimdi 9. Haftadayız dün baktı kanama alanı görünüyor ilaçlara devam et dedi iki kutu daha verdi
senem6363 Frd07 8 9uncu haftalarda olmuştu bi hafta sürmüştü ara ara geliyodu zaten progestan ve iğne kullanıyodum çok şükür bi sıkıntı çıkmadı
Edaozencan Selamlar bende 5+3 teyim dün kan verdim 489 çıktı beta. Bugün kahverengi akıntı şeklinde kanamalarım başladı. Yarın tekrar gidip kan vericem ilk gebeliğim kimyasaldı bında da aynı şey olacak diye korkuyorum. Ama diğernde en yüksek değer olarak 250 görmüştüm
senem6363 Edaozencan selam kanama gibimi yoksa kahverengi lekemi geldi bnim kahverengi leke gelmişti aslında tam koyu kahvede değildi