Naziferabia 28+2 haftalığız İdrar yolu enfeksiyonum Bi türlü gitmiyor çok sıkıntı yaşıyorum aşırı kaşıntım oluyor. Doktor Bi toz verdi ama ilk zamanlarda fayda etmişti şimdi etmiyor. Erken doğuma bile sebep olur diyorlar. Başka tavsiyesi olan var mı hanımlar
Hippolyte_28 Naziferabia Bol su, kızılcık ve yaban mersini suyu. Ayrica karpuz sulu oldugu icin idrar söktürür. Ben yaban mersini hosafi yapip iciyorum. Cok iyi geliyor.
birtriptanesi Naziferabia Canım tek çare antibiyotik. Düşük dozda bir antibiyotiğe başlatmalı doktorun. Benimki de illalah ettirmişti anca geçti. Sende mantar da var demek kaşıntı varsa. O da antibiyotikle geçiyor.
ZumrutHanim idrar yolu enf.de kasinti oluyormuymus bunu da burda ogrendim gercekten ben sadece vajinal enfkde oluyo saniyodum ühü
Naziferabia Hippolyte_28 bol su içiyorum yürüyorum karpuz da yiyorum aşırı çıkıyorum lavaboya ama inşallah zamanla geçer
Naziferabia zehranurr öyle yapıyorum ama etki etmiyor artık 1 hafta önce de çok sıkıntı yaşadım kasıklarım falan aşırı ağrıdı bebeğimin hareketlerini hissedememiştim bu yüzden olduğunu söyledi doktor
Naziferabia ZumrutHanim kesin Bi fikrim yok ama dün sağlık ocağında ki ebe hanım da söyledi eğer ilerlerse sıkıntı olur demişti ama en iyisini doktorunuz bilir
Hippolyte_28 ZumrutHanim Benim de düşük riskim vardi ama doktorum önerdigi icin hosaf yapıp ictim. Hala da devam ediyorum. Mesanedeki bakterilerin temizlenmesini sağlıyormuş. Bir zararını görmedim simdiye kadar. Ama sizde isterseniz bi doktorunuza danışın 😊😊 Bu arada kızılcık kabız yapar. Kabizliginiz varsa içmeyin. En iyisi yaban mersini suyu
Naziferabia birtriptanesi 1 hafta önce kontrole gittim Bi toz verdi bide cec 500mg suya atılan ilaçtan verdi sabah akşam içiyorum ama 1 haftadır bana mısın demedi
birtriptanesi Naziferabia biliyorum onu tozu da biliyorum gece son idrarını yaptıktan sonra içiyosun suya katıp. Ama bunlar etkili değil. Sen özele mi gidiyorsun canım
Mayacm Naziferabia canım benm kayınvalıdemde hamıleyken cok ıdrar yolu enfeksıyonu olurmus sonra doktor ona karbonat önermiş yani idrarını yaptıktan sonra taharetını karbonatlı suyla yapıyomus işe yarıyomus onda ama bılemem ıstersen sor doktoruna karbonatlı suyu
Ysmmmnn Naziferabia enfelsiyon kasılmalarada sebebiyet veriyormuş bendese var banada toz verdi benim penesilinmgrubuna alerjim vardı antibiyoriği kulqlanmadam iki tana daha toz olandan berdi gün aşırı iç dedi
1_minik Naziferabia canım 24 ye bende de idrar yolu enfeksiyonu ve mantar çıktı…enfeksiyon için tek doz toz içecek içtim ama gece yatmadan içiyorsun ki ne kadar süre kalırsa ilaç vücutta o kadar iyi demişlerdi…idrarla da atılıyormuş sanırım enfeksiyon…mantar içinde fitil kullandım yararını gördüm…enfeksiyon için 2 litre suyu rahat içmen gerek hatta 3 e zorla yani ben öyle yaptım sonraki kontrolde düzelmişti..çaresi su içmek çamaşırını temiz tutmak hergün çamaşır değiştim ütüledim giydim…günlük ped vs kesinlikle kullanma..🌸
ertugrulunannesi Naziferabia 35. Haftadayım çok ilerlemiş enfeksiyonum. Antibiyotik krem fitil verdi. Bitkisel ne denediysem çözüm olmadı
Naziferabia ertugrulunannesi sizede çok geçmiş olsun inşallah geçer Bi an önce de daha fazla devam etmez sıkıntılı bişe gerçekten
Elfelf475 Naziferabia limon ve suyu, erik ve suyu, kızılcık ve suyu bu üçü düzenli olarak tuketebilirsiniz bol sıvı almalısınız, temiz ütülü çamaşır kullanmalısınız her gün