Mervisogretmen Merhaba güzel anneler. 💐 Biz 17+2 olduk ama hâlâ bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum, ilk gebeliğim. Normal mi şu an? Tecrübeli olmadığım için tedirgin oluyorum.
Ayseee4238 Mervisogretmen 20den sonra hissedersin ama yinede çok düzenli olmuyor bazen bir gün hissederken 3gun hissetmediğim oluyordu doktorum çok normal korkma 28den sonra düzelir bu haftalarda hissetmiş olman bule çok güzel demişti
Suleasyaa İlk gebelikte 20 den sonra net net hissedersiniz demisti doktor. Herkeste aynı değilmiş.16 da hissetmeye başlamıştım mesela
gokturkefe 17+6 da başladı benimde hareketleri hissetmem ama yinede çok emin olamıyorum. Bende az önce post açmıştım bebek hareketleri tam olarak nerede hissedilir diye 😊
Mervisogretmen gokturkefe Yaa inşallah ufak ufak da olsa hissederim, nedense tedirgin oluyorum, zor bir gebelik geçirdim başlangıçta, insan korkuyor… İyi olacak inşallah ❤️
Kbrabz27 Minignannesi bende aynıydım ama 20. Haftaya bir geldim ki karnımda birşey kıpır kıpır şu an 22 haftalık olduk hala kıpır kıpır 😍😍