[silindi] Kızlar merhaba bugün detaylı ultrasona girdim.Çok şükür bariz bir sorun çıkmadı ama bebeğin bağırsakta hafif parlaklık var çok önemli bişey değil ama geçmezse yine gelirsin dedi. Şimdi araştırdım internette Allah muhafaza çok kötü şeyler yazıyo kafam çok bulandı moralim bozuldu başına gelen var mı acaba lütfen aydınlatır mısınız..
bircivcivannesi [silindi] cihazdan kaynaklı da olabiliyor onlar, kalbinizi ferah tutun bir sonraki kontrolunuzde ultrasonda görünürse telaş yapabilirsiniz 🙈
Ayse32 [silindi] canım bağırsakta parlaklık ya da kalpte parlaklık görülebiliyor sadece birindeyse sorun olmaz ilerleyen haftalarda geçebilir diyorlar genellikle doktorlar ama hem kalpte ve hem bağırsaktaysa yani birden fazla olduğu zaman takibini yapmakta fayda var diyorlar. Arkadaşımın kalbinde ve bağırsağındaki parlaklık gördü doktor o da cok korkmuştu ilerleyen haftaslarda kabindeki geçmiş bağırsaktaki de bişey olmaz demişti doktoru cok sağlıklı bebegi hiç bişeyi yok
bircivcivannesi [silindi] bilmiyorum canım ama benimm de detaylı ultrason da midesi küçük görünmüştü sonra tekrar doktor kontörlune gittiğimde sorun görülmedi o anda mide boşaltım zamanına denk gelmiş olabilir dedi. yani böyle bir şey de olabilir sizin o anlık bir veri olduğu için doğru ve kesin sonuç vermiyor her zaman internete yazınca da adamı öldürüp koyuyorlar zaten hiç bakmayın oralara içinizi ferah tutup bir sonraki kontrolunuzu bekleyin
bircivcivannesi [silindi] sorunuzu şimdi anladım ultrason cihazı sonuçta bir kamera değil, cihaz ses dalgalarıyla aldığı verileri bilgisayara yansıtıyor tahmini bir maket oluşturuyor bize görülen de bu oluyor yani bir kamera sokup bakmış kadar net bir şey veremiyor
[silindi] bircivcivannesi Çok teşekkür ederim doktor da zamanla geçecek bişey dedi ama insan ister istemez morali bozuluyo kendi doktorum yarın net anlatıcak bana umarım önemli bişey değildir tekrar teşekkür ederim 🙏🏻
[silindi] bircivcivannesi Evet haklısınız ama insan ister istemez etkileniyo yarın kendi doktorum net anlatıcak umarım önemli bişey yoktur teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
Ayse32 [silindi] rica ederim tabi ki sizi cok iyi anlıyorum doktorun ağzından çıkan kelimelere mimiklerine kadar Dikkat ediyoruz ki korktuğumuz için, bende öyleyim ama genellikle olanların ilerleyen haftalarda geçmiş, hayırlısı kendinizi üzmeyin 😊🌸
[silindi] Ayse32 Yaaa oladar iyisiniz ki yazdıklarınız bile teselli ediyo umarım ilerleyen haftalarda iyi haberleri yazarım buraya tekrar teşekkür ederim 🙏🏻 🥰