seda_00 Naziferabia Google şöyle yaz mesela 28 haftalık gebelik kaç aylık eder hemen çıkıyor öyle . Ben ordan takip ediyorum ☺️
seda_00 Naziferabia rica ederim 😌. Bizim yaptığımız haftalık hesap yanlış çıkıyor çünkü . Orası doğru hesaplıyor
seda_00 VeraVrea en son bir ay önce gitmiştim virüsten dolayı hastaneye pek gitmek istemiyorum . Gelişimi iyi bir hafta önde demişti . Bide tansiyonla kansızlık sorunum çıkmıştı onlar için ilaç yazmıştı
Esan seda_00 gelisimle alakali olmuyo buyuklugu karnin Ma insan dusunuyo tabi. Benimde git gide kuculuyo cunku. Ama bebegim iri sukur doktorum bile sasirdi karnindan bellj olmuyo hic dedi :) 30 haftaligiz
Ysmmmnn seda_00 karnınızın büyğklüğüyle bebeğin elişiminin hiç bir alakası yok iç karnınız geniştir ondan küçük görünüyordur karnınız
seda_00 Esan evet malesef kilo aldığımdan dolayı bacaklarımda yanlarımda karnımda kollarımda bile var malesef 😔ben normalde kilo alıp verincede çatlayan bir insandım
beybisi26 seda_00 benim de aynı doktor her şey normal diyor gelişimi falan gelişiyordur o takılmayın belki de karnınız geniştir öyle diyorlar ya
Esan VeraVrea benimde 12 haftaya kadar cok buyuktu gazdan dolayi :) sonra indi bi daha cikmadi :) ilk gebeligim belki ondan ama hala hic hamile gibi degilim 🤷♀️
aysnozkn2 seda_00 oğlumda bende böyleydim 3200 doğdu oğlum gelişimi iidi şimdi kızım 26.haftalarda bu kadar oldu😬