Yusuf__eren Kızlar boğazlarım kötü olduğu için birkaç kez limon yedim limonda kanı durulturmus düşük yaparmış korktum aslı varmı anneler
Arzuorhan Yusuf__eren bende bekleyim şurda canım çok istiyor lamını soyup doğrayıp tuzla yemeyi amaç korkuyorum düsük riski olur mu diye
Yusuf__eren Arzuorhan canım benimde vardı düşük riskim geçti elhamdülillah ama korkt limon öyle yapyr diyince
rmdfile Yusuf__eren hamdolsun Rabbim esirgesin 3 düşük yaptım Rabbim kismeye yaşatmasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahh 🤲🏻
zehranurr Yusuf__eren doktorum midende sorun yoksa doğal C vitamini abartmadan tüketebilirsin demişti.
Valide Yusuf__eren ben hamileliğimi bilmiyorken canım hep limon çekiyordu meğer folik asit içeriyormuş vücut doğal olarak istiyormuş öğrendikten sonra da her gün tüketiyorum tansiyon düşüklüğü ya da midende ağrı yapmıyorsa endişelenme canım 🌸
rojda2121 Yusuf__eren bende ilk zamanlarda hep limon aşeriyodum hergun mutlaka bir butun soyar portakal gibi yerdim iki üç ay sürdü bu bsy olmadı aksine saglklı bence 🥰🥰