Happy_27 Merhaba 🌸 hastane çıkışı için öyle süslü takım almak istiyorum rahat günlük pijama takımlarnınzj nerden aldınız
Fatma_d Happy_27 süsten kastınızı bilemiyorum ama g-lingerie düşünebilirsiniz. Az model var, şık ve rahatlar. Yeterli gelemezse lohusam.com dan da bakabilirsiniz. Birçok markanın ürününü tedarik ediyorlar.
Selma_aygun Ben iki tane kullanıcam biri nişan bohçası da çeyiz gelmişti hiç kullanmadım o diğerinide trendyoldan Pierre Cardin markanın aldım 125 TL ye ikisinin yeterli olacağını düşünüyorum
Nundiyebiri Selma_aygun emin olun daha fazla alın çünkü bebek kusa biliyor kan taşabiliyor magdur olmayın
Deletedmom23234 emiras59 Uzun kollu almayın bence doğumunuz ne zamana denk geliyor bilmiyorum ama insan lohusalıkta ter döküyor resmen 🤭
ebrugk Happy_27 suwen Mia gecelik ve pijama takımını aldım. Penyesi falan çok güzel. Gri beyaz rengi. Ben çok klasik model istemediğimden bu bana çok modern geldi
Cycanbaz Bir tane Suwen den ekru pijama takımı aldım önden düğmeli kolları tül şık bir parça indirim vardı. Bir de LCW den yanları emzirmek için çıt çıtlı gecelik aldım. Yeter mi bilmiyorum ben de bir tane daha almalı mı
Deletedmom23234 emiras59 Şimdiki gibi sıcak olmaz yani sanmıyorum biraz daha ılınır inşallah havalar 🥰
emiras59 MomHero2 bunun gibi bir tane aldım geceliği yok içinde ama beyaz fotoğraf için bir de evde giymeye önden düğmeli arıyorum rahat bir şey