Azizinannesi2 Asel4220 ben ilk doğumunda pijama takımı tercih etmiştim rahat olmuştu bundada pijama takımı tercih edicem inşallah
depsizoo Asel4220 pijama rahatsız edebilir dikiş yerini o yüzden gecelik daha çok tercih ediliyo ben tecrübeli değilim ama 🤭
Purpura26 Asel4220 Hamile pijamaları yüksek bel oluyor zaten. Neyle rahat etceksen onu giy. Normal doğumda da alttan kontrol ediyorlar gecelik al dediler ama 10 kere kontrol etcek değiller. Ben gecelikle hiç rahat edemem
_hira_ Asel4220 sezeryan da gecelik daha rahat oluyor . Dikiş yerini acıtabiliyor pijamalar . Ben ilkinde gecelik giymiştim . Tuvalete girip çıkmakta daha kolay oluyor gecelik ile
Asel4220 Purpura26 ben normal doğumda da pijama giydim doğuma kadar onluk giydiriyorlar zaten sonrada pijama giyiyorsunuz 1 2 kezdi sanırım dikişleri kontrol ettiler oda kolay zaten
gulin-35 Asel4220 ılk gun ıcın gecelık cok daha rahat oluyor wc gıdıyorsun ındır kaldı sıkıntı olabılıyo yardıma ıhtıyac oluyo ama gecelık olunca rahat kendın halledersın
MineLule Asel4220 Kesi karnın alt kısmında kaldığı için sıkıntı olmuyor. Rahatlıkla pijama kullanabilirsiniz.