Selma3 Kızlar, egzaması olan var mı hiçbir şekilde krem kullanamıyorum ve şuan dayanılacak halde değil.. 19. Haftamdayım. Öncesinde kullandıklarım baya silmişti, şimdi yenilendi maalesef. Önerisi olan var mııı? 🤷🏽♀️
Akcakoca Selma3 göğsümde vardı baharatı tamamen kestim ve hindistan cevizi yağı sürdüm kaşındıkça gül suyu ile sildim çok şükür şuan tamamen geçti belli belirsiz izi var Allah sizi de kurtarsın çok zor egzema 😔
Busradonmezus Selma3 sadece bol bol nemlendirmeniz gsrekiyor başka çaresi yok malesef. Bir de patlıcan domates acı ve turşu yemeyin
Dilekcnkn Selma3 Bioderma atoderm kesinlikle tavsiye ederim egzaması olmuş biri olarak doktor krem verdi iki tane bende kullanmakta kararsız kaldım bunuda yazdı ve gerçekten geçirdi sürekli kullanabilirsin ve bulaşık falan yıkarken , makinaya koyarken falan eldiven kullan inşallah geçer dediğim krem nemlendirici
Selma3 Akcakoca deneyeceğim çok sağ olun, bende kaşındıkça sirke ile sildim kaşıntıyı hafifletiyor ama bu sefer kurutuyor yani yine aynı döngü.. çok sevindim sizin geçmesine zor çünkü😒